kredka007 23.04.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Duzo lepiej teraz:-) Jedynie ta cegla - rowniez odnioslam wrazenie ''wcisnietej'' jak gdyby na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 23.04.2015 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Duzo lepiej teraz:-) Jedynie ta cegla - rowniez odnioslam wrazenie ''wcisnietej'' jak gdyby na sile. cegła będzie zlikwidowana, dołożymy białe listwy przypodłogowe, bo tego brakuje; zobaczymy tez wersję z grafiką cz-b i dwiema ramkami; pokażę, jak będzie gotowa. a co myslicie o zamianie drewnianych żaluzji na roletę rzymską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredka007 23.04.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Moim zdaniem zdecydowanie drewniane zaluzje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 26.04.2015 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) wersja odchudzona - co myślicie? kredka - zostaje żaluzja z białego drewna http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=314690&d=1430089609 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=314691&d=1430090530 Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez pstro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras_LKS 27.04.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 ciekawa aranżacja nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 27.04.2015 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 ciekawa aranżacja nie powiem dziękuję wszystkim za komentarze, oczywiście zamieszczę zdjęcia po realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kminek 27.04.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Bez urazy, ale ten salon jakoś do mnie nie przemawia. Jest strasznie... zimny :/ A wydaje mi się, że pomieszczenie, w którym spędza się najwięcej czasu powinno być przytulniejsze. No, ale wiadomo każdy ma swój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 27.04.2015 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Bez urazy, ale ten salon jakoś do mnie nie przemawia. Jest strasznie... zimny :/ A wydaje mi się, że pomieszczenie, w którym spędza się najwięcej czasu powinno być przytulniejsze. No, ale wiadomo każdy ma swój gust szczerze mówiąc - dla mnie także, ale młodzież tak sobie życzy i tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianad 27.04.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Bez urazy, ale ten salon jakoś do mnie nie przemawia. Jest strasznie... zimny :/ A wydaje mi się, że pomieszczenie, w którym spędza się najwięcej czasu powinno być przytulniejsze. No, ale wiadomo każdy ma swój gust Przytulny czyli jaki? I czemu zakładasz, że każdy potrzebuje przytulności? Mi się akurat ten salon nie podoba z wielu powodów (podłoga, sufit, ława) ale też nie uważam, że wszystko musi być przytulne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 27.04.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Przytulny czyli jaki? I czemu zakładasz, że każdy potrzebuje przytulności? Mi się akurat ten salon nie podoba z wielu powodów (podłoga, sufit, ława) ale też nie uważam, że wszystko musi być przytulne może uściślę, że jest to mieszkanie na parterze w bloku z kawałkiem ogródka za oknem. Zapewne podłoga drewniana wyglądałaby o niebo przytulniej, ale po jednym sezonie byłaby poniszczona od nanoszonego piasku etc. Zamysł właścicielki jest taki, by baza postała stała kolorystycznie a więc czerń - biel - szarości a ewentualne zmiany kolorystyczne regulować dodatkami - zasłony, bibeloty etc. Inną sprawa jest to, że jest to ich pierwsze własne lokum - a sami wiecie, że w kolejnym robilibyśmy wszystko inaczej Myślę, że poczekajmy na zdjęcia z realizacji; z tego, co wiem, to narożnik oraz lampa są już zamówione, tv w miarę standardowe, więc tak naprawdę pierwsze skrzypce zagrają dodatki, których na wizualizacji nie zamieszczałem. Czyż niedbale rzucone gazety na blacie i rośliny na półce nie ociepliłyby tego sterylnego wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredka007 28.04.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Ogolnie mi sie podoba a co do konstruktywnej krytyki to troche uderza nowoczesnoscia jakiej nie lubie... taka troche "star-trekowa'' i taki charakter nadaje wlasnie ta lawa. Jak dobrze zrozumialam - jest to lawa, ktora rozklada sie na stol wiec nie tak latwo o jakis fajny zamiennik. Ja bym jednak poszukala. Cala sciana z oknem, obrazki i kinkiety na scianie i tv mi sie podoba ale podloge bym zmienila, jesli plytki jeszcze nie kupione. Jest przeciez calkiem sporo fajnych drewnopodobnych plytek, ktore by idealnie tam pasowaly (jesli parkiet odpada). Ocieplilyby calosc i nadaly ''pokojowego'' charakteru. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez kredka007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstro 29.04.2015 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ogolnie mi sie podoba a co do konstruktywnej krytyki to troche uderza nowoczesnoscia jakiej nie lubie... taka troche "star-trekowa'' i taki charakter nadaje wlasnie ta lawa. Jak dobrze zrozumialam - jest to lawa, ktora rozklada sie na stol wiec nie tak latwo o jakis fajny zamiennik. Ja bym jednak poszukala. Cala sciana z oknem, obrazki i kinkiety na scianie i tv mi sie podoba ale podloge bym zmienila, jesli plytki jeszcze nie kupione. Jest przeciez calkiem sporo fajnych drewnopodobnych plytek, ktore by idealnie tam pasowaly (jesli parkiet odpada). Ocieplilyby calosc i nadaly ''pokojowego'' charakteru. pozwolę sobie przesłać właścicielce Twoją opinię więcej drewna będzie w łazience, która jest w przygotowaniu niebawem pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts