serenada77 21.04.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Muszę w końcu zdecydować jak grzać wodę W każdym sklepie polecają coś innego i zgłupiałam. Może tu znajdę odpowiedź na pytanie- co sie najbardziej opłaca? Co jest tańsze w eksploatacji? Bojler elektryczny czy coś na gaz? Może pytanie głupie ale ja nie znam sie zbyt dobrze a jestem zdana tylko na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 21.04.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Dom czy mieszkanie?Jakie masz centralne ogrzewanie?Dla uli osób jest potrzeba ciepła woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunatyk 21.04.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 A zastanawiałaś się nad czymś takim? http://www.tanie-grzanie.net/product/Podgrzewacz-wody-Ferroli-zefiro-lcd-na-propan-butan-NOWOS/?id=3906 Z tego co słyszałem taki przepływowy podgrzewacz jest jednym z lepszych sposobów podgrzewania wody. I jeśli masz gaz w mieszkaniu to warto rozważyć taki sposób na ciepłą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts