tomekwa 21.04.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Szukam fajnej klamki do HS (rozstaw 80 mm). Te które przyszły z oknami nie pasują mu kształtem. Mam zaokrąglone a szukam raczej prostokątnych. Bez żadnych dodatkowych funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.04.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 pamiętaj że sam rozstaw to nie wszystko, wymiar bolca też ma znaczenie i . . . długość klamki odpowiedzialna za siłę z jaką skrzydło HS podnieść można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 25.04.2015 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Aktualnie jest taka klamka marki Hoppe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.04.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Logo "H" w tym przypadku oznacza HAUTAU czyli dystrybucja poprzez Winkhaus a nie Hoppe Pytaj np. w tym sklepie: http://www.sklep.winkhaus.pl/pl/shop/produkty_do_okien/klamki_okienne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 25.04.2015 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Myślałem, że Hoppe. Okienne były tej marki.W takim razie jeżeli to Winkhaus, to zapewne inne firmy sprzedają takie klamki np. DAKO ale nie mogę nigdzie znaleźć takiej bardziej prostokątnej klamki. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts