misiek1978 21.04.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Witam, Muszę zdecydować się na mieszkanie i w oko wpadło mi 50m lokum Jest jedno ale ... Przedpokój ma powierzchnię 10 m2, co przy łącznej powierzchni mieszkania 50m2 wydaję mi się przesadą. Czy jest jakaś możliwość zagospodarowania tej przestrzeni (nie chodzi mi o szafy)? Czy udało by się jakoś sensownie rozlokować kuchnię we wnękach przeznaczonych pierwotnie na szafy ? Myślę że hydraulikę można by jakoś doprowadzić. Może ktoś ma jakieś inne propozycje? Za wszelkie sugestię będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.04.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ściana od łazienki i kuchni jest nośna-nie do ruszenia.Jedynie co można zrobić to wydzielić garderobę,miejsce na odkurzacz czy mopa.http://images68.fotosik.pl/820/e44240d149f63018med.jpg Gdyby natomiast dało się przenieść w miejsce garderoby łazienkę,zyskujecie dużą sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek1978 21.04.2015 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Dziękuje za propozycję, jednak myślę że zabudowanie garderoby optycznie pomniejszy mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts