taje 21.04.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Czy ktoś ma doświadczenie z wanną częściowo schowaną we wnęce? Chodzi mi o małą łazienkę w kształcie prostokąta, w której wanna znajduje się na krótszej ścianie zajmując całą ścianę oraz dodatkowo będąc częściowo schowaną w ścianie (czyli łazienka na rzucie, uwzględniając wnękę na część wanny, będzie miała kształt litery L)? Czy to się w ogóle da zrobić? W szczególności zastanawia mnie to jak widoczną część frontu obłożyć kafelkami i czy da się idealnie wpasować wannę w prostopadłą wnękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 21.04.2015 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Wszystko sie da tylko trzeba chciec.Jak gleboka jest ta wneka, bo jezeli mniej niz 70 cm to nie wroze ci super kompieli w wannie mniejszej niz 70 cm szerokosci i co najmniej 150 dlugosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 22.04.2015 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Wnęka ma szerokość 90 cm na ok 165 więc spokojnie wejdzie wanna 160x75, no ale żeby to dobrze wyglądało trzeba by tę wannę szczelnie zamknąć we wnęce (wanna chowałaby się w ścianie na ok 60 cm) a widoczną część frontu wanny trzeba by było wykończyć płytkami i tu mam watpliwości. Prysznic byłby nad częścią schowaną w ścianie a wyprofilowany brzeg wanny (z oparciem) od drugiej strony. Załączam rysunek, musiałam zmniejszyć rozmiar, mam nadzieję, że coś widać. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez taje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mprzybylski 05.06.2023 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 (edytowane) Na tej stronie na pewno znajdziesz jakieś dobre rozwiązanie Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts