Chloes home 22.04.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Projektujemy domowe SPA z jacuzzi - w tym pokoju ma być tylko wanna, jakieś leżaki i barek (ten biały słup po lewej stronie) (sauna jest w innym pomieszczeniu). Mąż uparł się na ścianki z kamienia. Pomieszczenie jest dość małe i niskie i obawiam się, że ten kamień dodatkowo je pomniejszy. Co sądzicie o tym projekcie?(wersja z czarną listwą przypodlogową i bez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredka007 22.04.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Mi ten projekt wydaje sie taki dosyc ''surowy'' a nie takie wrazenie powinno sie miec odnosnie pomieszczania, ktore powinno sluzyc wylacznie celom relaksacyjnym:-) Mysle, ze przydalby sie tu jakis profesjonalny projektant wnetrz bo szkoda by bylo to zepsuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kminek 27.04.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Również uważam, że to pomieszczenie nie sprawia wrażenia takiego, w którym można się zrelaksować. Nie wiem kojarzy mi się z jakimś magazynem Faktycznie poproś o pomoc kogoś kto profesjonalnie zajmuje się projektowaniem wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts