Sierra Bravo 22.04.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam, proszę o poradę, czym lepiej pomalować poprawki gładzi? Zeszlifowałem gładź po dwóch warstwach, zagruntowałem całość "Śnieżką - Farba Podkładowa" (z pomarańczowym wiekiem), niestety wyszły ubytki, które zaszpachlowałem i ponownie zeszlifowałem.Czy należy te zeszlifowane miejsca po poprawkach pokryć jeszcze raz "Śnieżką - Farba Podkładowa" czy wystarczy pokryć całość "Śnieżka - Max White Effect" (z fioletowym wiekiem) jako warstwą finalną? Nie ukrywam, że zależy mi na czasie, bo inwestor naciska z terminem, poza tym nie chcę babrać jeszcze raz Podkładową, jednak czy ta Śnieżka Max White nie odwarstwi się od ściany? Dziękuję z góry za pomoc,pozdrawiam,Sierra Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAMOW 23.04.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Odpyl, zagruntuj, pomaluj.A swoją drogą nie ma to jak uczyć się na czyjejś budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sierra Bravo 23.04.2015 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Proszę o nieferowanie zbyt szybkich wyroków nie znając całej sytuacji. Wiem, że należy odpylić, zagruntować i pomalować. Normalnie stosuję zawsze taką procedurę. Bardziej chodziło o to czy ktoś używał tej farby i wie jak się zachowa ta farba bez gruntowania.Ale dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts