neptunek 07.07.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Neptunek zaczynasz się zachowywać jak niejaki Dave "ekspert" od ogrzewania prądem znany w grupach o ogrzewaniu. Do gościa też nie docierało, że można mieć inne zdanie nie lepsze nie gorsze tylko po prostu inne. To wlasnie chyba do Ciebie niedociera - jak widac na powyzszym - bo dyskutujemy sobie i jak na razie poza Magdzia i JoShi wszyscy inni probuja im udowodnic ze sa nieudacznikami, niezaradnymi, dajacymi sie wykorzystywac kobietami. Niedociera do innych co znacza zarobki i poszanowanie posiadanych pieniedzy i praca wlasna. Nikt nigdy nie powiedział, że płaci innym za ich pracę, bo jemu nie chce się pracować, bo ma w dupie pracę własnymi rączkami i w ogóle ma za dużo kasiory żeby się z tym babrać samemu. Tak?? to chyba masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego - jak ktos napisal ze woli zarobic na lewo 1500 w weekend i zapalcic robolom niz pracowac na budowie to chyba jest jednoznaczna wypowiedz. Przyjmijcie do wiadomości, że 1. róbta co chceta i tak mnie to wali ale nikogo nie obchodzi co i kto ciebie wali - to twoj problem i to nie to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.07.2004 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Widac ludziom, ktorych stac na wszystko latwo kpic z tych, ktorzy radza sobie w zyciu po swojemu. Madzia zawiazujemy klub nieudacznikow i osob niezaradnych zyciowo, ktorym jakims cudem udalo sie zdobyc wlasny kat do mieskania ? rozwiń definicję upierdliwców którzy winią wszystkich za to, że inni mają inne podejście do życia, akurat udało im się więcej zarabiać i bezczelnie się z tym afiszują na forum muratora" w sumie wystarczy zapisać się do partii komunistycznej w Rosji gdzei hasła wielkiej październikowej są wiecznie żywe GRABIĆ NAGRABIONE - czyli jak ktoś akurat ma trochę więcj niż ty to na pewno ci ukradł woprz, nie unoś się, naprawdę nie ma powodu, nikt nikogo nie chce obrazić, tylko najedzony nie zrozumie biednego. Fajne są rady pod moim adresem, że szkoda zdrowia na noszenie płytek, ale jakoś nie trafia to do tych, którzy je dają, że naprawdę mnie nie stać na zapłącenie komuś. Ja nie uważam, że wszystkim po równo, ale niech ci, co mają więcje zrozumieją, że są tacy, co mają mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.07.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 akurat udało im się więcej zarabiać i bezczelnie się z tym afiszują na forum muratora Wystarczy w stol udezyc, zeby sie nozyce odezwaly... jak mówiłem szkoda słów każdy i tak widzi i czyta to co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.07.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Widac ludziom, ktorych stac na wszystko latwo kpic z tych, ktorzy radza sobie w zyciu po swojemu. Madzia zawiazujemy klub nieudacznikow i osob niezaradnych zyciowo, ktorym jakims cudem udalo sie zdobyc wlasny kat do mieskania ? Ja proponuję "Kółko McGyverów" Jest biznes do zrobienia - napiszcie książkę "Jak zbudować dom zarabiając 1500 zł miesięcznie" Gwarantuję sukces. Na początek niewielki nakład - dystrybucja własnym sumptem na bazarze. Mogę przetłumaczyć na język obcy cywilizowany hmm tylko po co? W żadnym innym kraju chyba ludzie po studiach nie zasuwają z kielnią ... Chyba że jako folklor - nasze wartości dla UE. Za zarobione pieniądze będziecie z satysfakcją zatrudniać drogich wykonawców mówiąc "cena nie gra roli ma być dobrze a jak nie to wy$@***" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 kpina to wszystko na co Cie stac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.07.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 woprz, masz spoko npodejście do życia - chyba już Ci o tym pisałem.wszyscy ciężko pracujemy i uczciwie zarabiamy.nikt nikomu nie wytyka nieudacznictwa a pokazuje inne możliwości.jeden woli zarabiać głową drugi rękoma - ale są sobie równi.neptunek,dostajesz propozycję zarobku za wykonana prace w sobotę - rezygnujesz z niej na rzecz prac przy domu czy bierzesz?i kto mówi o zarabianiu na lewo?Magdzia, a gdzie Ty pracujesz w W-wie za 1500zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 07.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 W dalszy ciagu czekam na te cud rady od Wojtek62 do sposobu zarabiania inaczej - ktore to pare postow wczesniej oferowales. neptunek, dostajesz propozycję zarobku za wykonana prace w sobotę - rezygnujesz z niej na rzecz prac przy domu czy bierzesz? Rezygnuje, wole prace na swojej wlasnej dzialeczce, np skosic trawke, porabac drewienek, polezec w hamaku z piwkiem w reku po ciezkiej i zadowalajacej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.07.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 kpina to wszystko na co Cie stac ? Nie, próbuję trochę rozładować atmosferę bo wszyscy jesteście śmiertelnie poważni i zawzięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.07.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 wojetk 69 w sobotę ? za 1500 ? to można jedynie ukraść albo dać ciała jak sugerowała Madzia pamiętaj uczciwi ludzie w sobotę za... to znaczy pracują na budowie żeby nie napychać kabzy robolom i takim złodziejom jak np. ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.07.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 neptunek,to mamy odmienne stany świadomości i nasze trajektorie nigdy się nie spotkają.ja biorę te robotę bo cenię wartość pieniądza i pracy własnej.jak miałem 18 - 20lat budowałem z Ojcem dom, w którym teraz mieszkam, spędzając w nim każda wolną chwilę i nie raz mnie szlag trafiał, że robię zamiast iść na imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.07.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 wojetk 69 w sobotę ? za 1500 ? to można jedynie ukraść albo dać ciała jak sugerowała Madzia pamiętaj uczciwi ludzie w sobotę za... to znaczy pracują na budowie żeby nie napychać kabzy robolom i takim złodziejom jak np. ja ja tam sobie wypraszam ciała nie daję moi klienci są zadowoleni z mojej pracy a neptunek i magdzia - odbieracie pracę bezrobotnym murarzom - wy pracę macie a oni? To przez was jest 20% bezrobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 07.07.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 W dalszym ciagu oczekuje tego co sam zaoferowales: neptunek,i poznac wartość pieniądza zarobionego inaczej. Ale widze ze tylko lac wode potrafisz i rzucac slowa na wiatr - to takie typowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.07.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 neptunek chcesz odpowiedź to powiedz co ty w ogóle potrafisz robić nikt tu nie oferuje kasy za upierdliwość tylko za jakieś realne kompetencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.07.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Nie, próbuję trochę rozładować atmosferę bo wszyscy jesteście śmiertelnie poważni i zawzięci. To wybrales zla taktyke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.07.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 wszyscy wszystkim odbieramy prace - podzielmy nasze obowiązki na pół i dajmy komuś pracę!nie dorabiajmy w weekendy,niech wykwalifikowana kadra budowlańców zacznie się cenić o 60% niżejniech nasze zarobki wyrównają się do poziomu innych krajów Uniiniech Magdzia od sierpnia znajdzie nową pracę za 10tys miesięcznie - tylko czy by takowa przyjęła?neptuneka co Ty robisz zawodowo? bo co po godzinach pracy to wiem bardzo szczegółowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.07.2004 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Wiecie co, tak naprawdę to to jest jedna wielka hipokryzja. Jak ukazała się artykuł o Kodim/Gdynia, to wszyscy go okrzyknęli prawie bohaterem narodowym, że naprawdę małe pieniądze zbudował dom, a jak jeszcze się przy tyn namęczył (do tej pory stoi mi przed oczami opis montowania plachy do dachu w listopadzie na mrozie deszczu i wietrze. A jak ja piszę, że pracuję z mężem na naszej budowie, to okrzyknięta zostałam niemalże wariatką, wykpiona i odsądzona od czci i wiary, że nie szanuję zdrowia, że się daję wykorzystywać, że naiwna jestem, bo gó..o zarabiam w W-wie. Trochę to dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 07.07.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 a co Ty robisz zawodowo? bo co po godzinach pracy to wiem bardzo szczegółowo OOOOOO JASNOWIDZ!!!!!! rewelacja - szkoda ze nie wierze w takie bajeczkie. Nic nie robie - jestem bezrobotny - skonczylem chemik - zawodowke - w zakresie tworzyw sztucznych. I co? Co mi zaoferujesz i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.07.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Wiecie co, tak naprawdę to to jest jedna wielka hipokryzja. Jak ukazała się artykuł o Kodim/Gdynia, to wszyscy go okrzyknęli prawie bohaterem narodowym, że naprawdę małe pieniądze zbudował dom, a jak jeszcze się przy tyn namęczył (do tej pory stoi mi przed oczami opis montowania plachy do dachu w listopadzie na mrozie deszczu i wietrze. A jak ja piszę, że pracuję z mężem na naszej budowie, to okrzyknięta zostałam niemalże wariatką, wykpiona i odsądzona od czci i wiary, że nie szanuję zdrowia, że się daję wykorzystywać, że naiwna jestem, bo gó..o zarabiam w W-wie. Trochę to dziwne. Madzia podaj cytaty tylko postaraj się nie wyrywać ich z kontekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 07.07.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Magdzia jestem na tym forum znacznie dluzej niz Ty i wiekszosc innych i naprawde nabralem dystansu do tego co kazdy wypisuje ile to sam zrobil albo za jakie psie pieniadze cos kupil, badz wybudowal sobie dom palcem nie ruszajac - posiedzisz jeszcze troche, poczytasz to sama sie przekonasz jak pieknie sie leje wode i puszcza wodze fantazji - ale jak wskazuja wszelkie statystyki to jest domena Polakow, wiec nie ma co sie dziwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.07.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 neptunek,mam kolegę, który troszkę może w jednej z dużych firm w Jaśle produkującej różne rzeczy z tworzyw sztucznych co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts