Kowalski Jan 22.04.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Witam mam pewnien problem w takiej oto bramie w segmecie sa zrobione niewielkie wgniecenia, zrobione prawdopodobmnie piescia.Koszt za ta brame jak mi powiedziano wynosi 7tys zl.Mam pytanie czy blacharz dal rade by "wyklepac"te nie wielkie wgiecenia lub wymienic segment i ile by to kosztowalo.Prosze o pomoc poniewaz sytuacja jest dla mnie bardzo nie przyjemna i moge miec duze klopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.04.2015 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nieprzyjemności zwykle sobie sami fundujemy, więc nie ma co liczyć że ktoś nam w nich ulży. To by było nie fair. A co do bramy - panel da się wymienić. Ale same panele kosztują często więcej niż cała brama- czyli ok 1,5-2,5 tys. za sztukę (a jest ich tam pewnie 5 lub 6). Co do możliwości blacharza - to jednak lepsze będzie forum dla mechaników samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts