boconek03 28.03.2020 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 fighter są gdzies na forum albo na fb zdjęcia z Twojej realizacji u karolek75? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.03.2020 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 fighter są gdzies na forum albo na fb zdjęcia z Twojej realizacji u karolek75? Nie... W dupie miałem wtedy stronę pr owa i marketingowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 28.03.2020 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Szkoda bo to nawet dzisiaj byłaby petarda. Chyba, że to samo można osiągnąć grafitem 0,031 w mniejszej grubości ale wątpię. Chyba, że zejśc do 30cm ale to żadna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.03.2020 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Szkoda bo to nawet dzisiaj byłaby petarda. Chyba, że to samo można osiągnąć grafitem 0,031 w mniejszej grubości ale wątpię. Chyba, że zejśc do 30cm ale to żadna różnica. ale tam bylo 33cm 0,031 a 2-3 lata temu: warszawa: Etixx 30cm dlugo dojrzewalem do tego , zeby zaczac robic dokumentacje zdjeciowe/filmowe - bo tak na prawde to zajmuje mnostwo czasu. i na dodatek jeszcze trzeba specjalnie najczesciej pojechac zeby to zrobic. i znalezc czas na opis/publikacje. natomiast zaczynam widziec zalety tego: przede wszystkim przy mojej specyfice obslugi na potezne odleglosci - moge wykorzystywac wlasne materialy jako narzedzie do prezentacji rozwiazania pokazania jak to dziala/ wyglda bez uzywania wzornikow. filmy z Mika np - sa lepsze niz kazdy wzornik Problemem jednak jest spojnosc danych: mam strone www / fb / bloga(ktorego przestalem prowadzic) / forum ... ciezko miec wsyztskei materialy wszedzie. Najwygoniejszy jest dla mnie profil FB i kanal YT + wlasny hosting. ale roboty z ogarnieciem tego - multum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts