Alicja Kurpik-Kopeć 24.04.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Poszukuję osób które budowały z firmą Wolf Haus z Siemianowic Śląskich. Zastanawiam się nad firma Danwood a Wolf Haus. Proszę o opinie na temat współpracy, wykonawstwa no i opinii jak się mieszka w domu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewatre 24.04.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Pani Alicjo, ja rozważałam obydwie firmy i ostatecznie wybrałam Wolfa. Zdecydowały dwie rzeczy- kontak z klientem- bardziej fachowo, rzeczowo i konkretnie rozmawiał z nami Wolf, oraz projekt, który wybraliśmy w Wolfie (Danwood miał podobny, ale mniej komfortowy (np niskie ścianki kolankowe), a nie chcieliśmy zbytnio ingerować w projekt, no i projekt wraz z poprawkami mieliśmy w cenie (nie musieliśmy go kupować oddzielnie. Cenowo obydwie firmy miały podobną ofertę. Po czasie zdecydowanie wybralibyśmy jeszcze raz tak samo. Nie wiem, jak buduje się z Danwoodem, ale Wolf sprawdził się w 100%, i pod względem terminu realizacji, i kontaktu, i solidności wykonania domu (to także w ocenie osób znających się na budowie domów, także tego typu, nie tylko nas laików, nam dom się po prostu sprawdza). Mieszkamy z dala od Siemianowic (w lubuskiem), nie mieliśmy przedstawiciela tej firmy w naszym województwie, naszą budowę z ramienia firmy prowadziła p. Beata Bebluk (z Siemianowic właśnie). Dom stoi już... 3 lata, od 2,5 mieszkamy, nie wiemy, jak teraz zmieniła się sytuacja na rynku, ale wiedzą jaką mam, chętnie się podzielę. Pozdrawiam, życząc dobrych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja Kurpik-Kopeć 24.04.2015 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neozone 11.08.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Też brałem te firmy pod uwagę, jednak zdecydowałem się na Drewneo i nie mogę narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalusia_ 28.01.2018 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Pani Alicjo, ja rozważałam obydwie firmy i ostatecznie wybrałam Wolfa. Zdecydowały dwie rzeczy- kontak z klientem- bardziej fachowo, rzeczowo i konkretnie rozmawiał z nami Wolf, oraz projekt, który wybraliśmy w Wolfie (Danwood miał podobny, ale mniej komfortowy (np niskie ścianki kolankowe), a nie chcieliśmy zbytnio ingerować w projekt, no i projekt wraz z poprawkami mieliśmy w cenie (nie musieliśmy go kupować oddzielnie. Cenowo obydwie firmy miały podobną ofertę. Po czasie zdecydowanie wybralibyśmy jeszcze raz tak samo. Nie wiem, jak buduje się z Danwoodem, ale Wolf sprawdził się w 100%, i pod względem terminu realizacji, i kontaktu, i solidności wykonania domu (to także w ocenie osób znających się na budowie domów, także tego typu, nie tylko nas laików, nam dom się po prostu sprawdza). Mieszkamy z dala od Siemianowic (w lubuskiem), nie mieliśmy przedstawiciela tej firmy w naszym województwie, naszą budowę z ramienia firmy prowadziła p. Beata Bebluk (z Siemianowic właśnie). Dom stoi już... 3 lata, od 2,5 mieszkamy, nie wiemy, jak teraz zmieniła się sytuacja na rynku, ale wiedzą jaką mam, chętnie się podzielę. Pozdrawiam, życząc dobrych wyborów. Witam, ja tez jestem z woj. lubuskiego i rozważamy budowę z Wolfhaus, chciałabym uzyskać wiećej informacji na temat współparcy i jak się mieszka po czasie w domu. Pzodrawiam Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina001 17.06.2021 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2021 Odgrzewam temat W zasadzie zdecydowalismy sie na Wolf Haus, ale jezeli ktos by chcial sie podzielic doswiadczeniem, to bardzo bym prosila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts