wiedźminka 24.04.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Niedawno kupiłam nową huśtawkę do ogrodu, jest prosta ale urocza, idealnie w moim stylu. Dałam za nią troche grosza,dlatego chcialabym żeby służyła mi i dzieciom długo. Zastanawiam się czy łańcuch powinnam czymś zabezpieczyć przed rdzą? W sumie huśtawka stoi cały czas na zewnątrz, przed deszczem jej nie osłonie. Kupować coś czy jestem przewrażliwiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikol12 25.04.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Można zabezpieczyć przed rdzą. Napewno trochę to ochroni huśtawkę i przetrwa dłużej. Popytaj w sklepie tam Ci najlepiej doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 26.04.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Łańcuch powlekany, polecam, bo cynkowany z czasem zardzewieje, ponieważ w miejscu styku ogniw się wyciera.Jak nie to z nierdzewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts