derk 25.04.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Witam Mogę zakupić działkę od siostry, która tak naprawdę składa się z dwóch działek. Szerokość obydwóch działek to 16,5m długość 90m. Niestety obok nich przebiega: -linia niebieska wodociąg DN600 - linia czerwona kanalizacja Kanalizacja przebiega przez sam środek z pewnością wymaga przebudowy, teraz pytanie ile może kosztować taka impreza. Sa dwa wyjścia przebudowa przez całą działkę ewentualnie do połowy w której mieści się studzienka. Nie wiem czy jest sens pakowania się w taką mało ciekawą działkę i ile można za nią zapłacić. proszę o wszelkie sugestie i rady Dołączyłem mapkę działek pozdrawiamĹÄ…kowa.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.04.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Kanalizacja przebiega przez sam środek z pewnością wymaga przebudowy, teraz pytanie ile może kosztować taka impreza. Ja bym sprawdził czy wolno to wykonać wystąp o warunki przebudowy, potem myśl o kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 26.04.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Nawet po przeniesieniu kanalizacji i scaleniu szerokość 16 metrów to nie jest imponująca szerokość do zmieszczeniatam jakiegoś sensownego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts