krzwaw 26.04.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Witamniedawno wprowadziłem się do nowego mieszkania-stan deweloperski-nikt specjalnie nigdy nie narzekał na akustykę,ekipa zbudowała u mnie dodatkowo stelaż z płytami i wewnątrz wełną skalną 50 mm i właśnie w tym pokoju słychać dżwięki uderzeniowe od sąsiadów z boku-czyli jak jak chodzą to u mnie jest dudnienie.Byłem u nich twierdzą,że chodzą w papciach i nie powinienem ich słyszeć.Co dziwne w łazience,które niejako sąsiaduje z ich kuchnią-aneksem kuchennym,nie słyszę tych dżwięków-jedynie w sypialni.Co mogę zrobić?Dodatkowe konstrukcja wyciszająca zrobiona przez moich magików od wykończenia mieszkania została żle wykonana?Postawić dodatkową ścianę?Macie jakieś pomysły?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baszka.ka 23.06.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Jumanji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts