igimaks 26.04.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Niby odpowiedź wydaje się prosta, ale już sam nie wiem mam ogrodzenie z bloczków betonowych i jest już otynkowane typu siatka klej.Potrzeba na położyć kolor typy baranek, ale to planuję wykonać dopiero przy robieniu tynku na domu (za rok)Natomiast nie bardzo chcę czekać z założeniem drewnianych przeseł do ogrodzenia i teraz pytanie: Czy można teraz założyć te przesła i później jak będę kładł kolor to te przesła tylko się zakryje, aby się nie ubrudziły ?Niby można to zdemontować na czas kładzenia koloru,ale wolałbym tego uniknąć, aby nie ruszać drewnianych desekA może nie ma wyjścia i założyć przesłą na gotowym ogrodzeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.04.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Radziłbym wykonać wpierw tynk a dopiero póżniej zabrać się za przęsła. Przed tynkowaniem zamontuj tylko wąsy do przęseł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts