Diil89 26.04.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dzień dobry.Witam wszystkich i każdego z osobna, jak widać mam problem z balkonem francuskim, otóż chciałbym założyć na drzwi balkonowe jednak nie mam o tym zielonego pojęcia jak pomierzyć, dobrać tego tupu balustradę a przede wszystkim gdzie kupić. Poniżej prezentuje fotkę: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/249/2323312_DSC00002.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.04.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Są firmy które robią balustrady , wybór zależy co chcesz tam mieć. Czy nowocześnie np tafla szkła, czy stal nierdzewna czy elementy kute -poszukej odpowiedniego wykonawcy. Patrząc na stan budynku przespałeś temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diil89 26.04.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Masz racje przespałem ale co już zrobić, szukałem w internecie trochę i jakoś nie mogę nikogo z okolic warszawy znaleźć, na pewno nie tafla szkła ani ego typu po prostu ze stali nierdzewnej co takiego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts