Namsilat 26.04.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dzień dobry, Do tej pory na ścianach w kilku łazienkach mojego domku letniskowego znajdowała się cerata - nie wygląda to estetycznie, nie jest też skuteczne. Poszukuję jakiegoś rozwiązana, które mógłbym położyć na gołe deski, które nie zrujnuje portfela a będzie estetyczne i odizoluje od wilgoci. Będę bardzo wdzięczny za propozycje najlepszego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yecath 29.04.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ja w domku letniskowym położyłam tak zwane gumoleum (przeznaczone na podłogi) Kupiliśmy je w Castoramie w bardzo niskiej cenie, bo zostało im kilka m2. Wyglądało całkiem ładnie - miał wzór małych kafelek. I było bardzo praktyczne, łatwe w czyszczeniu, po 6 latach nadal wygląda tak samo. Wrzucam fotkę (tu akurat nad blatem kuchennym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts