Antymateria 26.04.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) 47 Międzynarodowe Targi Budownictwa "Twój Dom 2015", 24 - 26 kwietnia 2015 r., Bielsko-Biała Jeżeli ktoś był - podzielcie się wrażeniami. Ja byłem i... mam mieszane uczucia. Może coś przegapiłem.1. PIANKI, wszędzie pianki i ocieplenia pianką. SZAŁ I ZALEW PIANEK. Chyba z 10 stoisk z firmami oferującymi pianki... bleeeee2. Tylko 1 stoisko z materiałami budowlanymi - Ytong.... w tle gdzieś między piankami.3. Tylko 1 firma budująca 'klasyczne' murowane domy pod klucz, jedna konstrukcje szkieletowe, jedna prefabrykaty. 4. Znowu pianki... stoisko nr X5. Kilka (5-6?) firm instalatorskich z pompami ciepła i wentylacją.... Kontakty zebrane, przydadzą się.6. Więcej fotowoltaniki niż solarów - o opłacalności mało kto chce rozmawiać sensownie.7. Stoisko z... wyciskarkami owoców (między piankami). Budownictwo i soki... hmmm....8. Ani jednej firmy oferującej płyty fundamentowe. Dziwne.9. Okna, płytki, kuchnie (nieciekawe stoiska), dachówki, kotły CO, piece, materace, armatura - mało ciekawe dla mnie. To tak z grubsza moje wrażenia. Zdobyłem kilka kontaktów więc jestem ogólnie zadowolony. Czegoś jednak mi brakuje i czuję niedosyt. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Antymateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.04.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Imho aktualnie w dobie internetu i olbrzymich kosztów za udział w targach - nie ma to sensu. Ja nie bywam juz od kilku lat na targach ani jako wystawca ani jako ogladacz. Nic one nie dają. Jedynie targi grupy psb w Kielcach jeszcze maja sens ale na nie "kowalski" nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts