Martess 26.04.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Witajcie, Tak sobie pomyślałem, czy mogę od razu na surową ścianę działową z ytonga rzucić tynk japoński, zamiast tradycyjnego?Podoba mi się efekt, a nie wiem czy jest sens robić tynk gipsowy, a później dopiero bawełniany. Co do ściany -są tam niewielkie ubytki, drobne szpary. Uzupełniłbym to zaprawą murarską, później całość zeszlifował, zagruntował gruntem z kwarcem, nałożył tynk. Tak to widzę, ale nie wiem, czy dobrze myślę. Stąd muszę prosić o pomoc kogoś 'w temacie'. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 26.04.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jeśli masz naprawdę tak prosto postawione ściany to tylko pogratulować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts