Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kupie iglaki - drzwa i krzewy / male i duze

Recommended Posts

Piotruspan2000 napisał:
Jak w temacie. Moze sa na Waszych dzialkach iglaki ktorych chcielibyscie sie pozbyc? np jest ich zbyt duzo. Z checia odkupie je od Was.

Najchetniej zachodnia czesc Warszawy lub okolice Warszawy.

pozdrawiam

PP

Mój znajomy ma za dużo swierków - ale o przesadzaniu mozna pomysleć najwcześniej w połowie sierpnia

Pozdrawiam

Jesli chodzi o tanie roslinki to ja tez jestem zainteresowany . Wypatrzylem w ineternecie szkólke produkujaca młodzież (tzn małe 2 letnie roslinki) w pojemnikach P9 i P11 w calkiem przyzwoitych cenach tzn circa 4PLN sztuka. Niestety nie miałem jeszcze okazji podjechać tam i zobaczyć w naturze jak to wyglada ale moze ktos z Was zainteresowanych tematem bedzie tam szybciej i podzieli sie wrazeniami. strone tej szkólki moza zobaczyć pod adresem http://www.kryt.pl/ .

• 2 weeks później...

Witam,

U mnie ( Pruszków ) ranking pobliskich szkółek wygląda następująco:

1. Clemantis - Ożarów Maz

2. Szymanowski - Ożarów/Duchnice

3. Szkółka w Pruszkowie - wyjazd w kieruku Grodziska - na przeciwko Loreala

W clemantisie zdecydowanie najtaniej - tylko obsługa trochę jak z lat 80 tych ( to chyba kiedyś była PNOS bo takie koszulki noszą)

AUTOMIK1 napisał:
Witam,

U mnie ( Pruszków ) ranking pobliskich szkółek wygląda następująco:

1. Clemantis - Ożarów Maz

2. Szymanowski - Ożarów/Duchnice

3. Szkółka w Pruszkowie - wyjazd w kieruku Grodziska - na przeciwko Loreala

W clemantisie zdecydowanie najtaniej - tylko obsługa trochę jak z lat 80 tych ( to chyba kiedyś była PNOS bo takie koszulki noszą)

Coś mi sie tu nie zgadza - Clematis nie był nigdy częścią PNOSu - to szkólka prywatna, nie prowadzi sprzedaży detalicznej - więc jak tam trafiłeś, nie jest najtańszy...

Czy miejsce o którym piszesz nie jest po prostu sklepem PNOSu przy Ozarowskiej ( ta obsługa z PRLu - to idealny opis tego sklepu)