Michal_Wawa 26.04.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Takie pytanie: czy ktoś z was ma dwa domy ? Nie dom + lekko bylejaki domek letniskowy tylko dom poniedziałek - piątek i dom piątek - poniedziałek Czyli np dom taki bardziej na dni pracy i drugi taki bardziej na dni wypoczynku. Są tacy ? Jak wam z tym, jak to ogarniacie ? Jest miło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 27.04.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ja miałem cos takiego że mam dom + dostałem w spadku dom po rodzicach żony 40 km od naszego. Żona nie chciała go sprzedawać, bo jej rodzina mieszkała w koło i fajnie było by tam jeżdzić. Tak wiec w swoim mieszkałem pon-pt, w tamtym pt-niedz. Masakra. Ale to pewnie zależy od funduszy. Mnie męczyło to że mieszkałem w swoim, trzeba było skosic ogród, posprzątac, tam jechałem na weekend i powtórka - sprzątanie i koszenie. Do tego koszty stałe, czyli ogrzewanie pustego domu i rachunki - niby zurzycie nieduże przez te kilka dni, ale są koszty stałe. Jak w naszym sie nic nie psuło bo był nowy, to tamten miał 30 lat wiec co chwile było cos do roboty. Sprzedałem rodzinie po 2 latach 100tyś taniej z zastrzeżeniem że dożywotnio mamy jeden pokój na parterze zamknięty na klucz tylko dla nas jakbyśmy chcieli przyjechać Ale jak ktos ma pełno kasy i ogrodnika to czemu nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts