virtuss 27.04.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Witam, Zbudowalem przez weekend wiate, ktora ma byc w czesci drewutnia i w czesci postojem dla skutera. Wyszlo mi takie cos: (Jeszcze dojda deskowania bocznych scianek) Teraz musze zrobic dach. Postanowilem polozyc OSB 18mm (duzo/malo ??). Dach ma spadek 7%. I teraz pytanie co na to osb polozyc ? - Jakas blacha ? - Papa podkladowa + Gont - Papa termozgrzewalna (mocowana papiakami). Myslalem o tej: Papa zgrzewalna V60 S42 H IZOLMIX. 6.5zl/m^2. Z tego co czytalem to przy tak malym spadku papa termo. to chyba najlepsza opcja. Ale nie mam jak jej zgrzac. Wystarcza papiaki ? Generalnie zalezy mi zeby to zrobic jak najtaniej i zeby wytrzymalo pare lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 27.04.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Daj lepszą papę. Na poliestrze z SBS-em. Kup sobie palnik za 80 zł (wystarczy). Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 27.04.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Jan ma rację tak zrób. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
virtuss 28.04.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dzieki za rady. Czy taka moze byc: Papa zgrzewalna PYE PV250 S52H IZOLMIX Mozna ja grzac bezposrednio na osb ? czy trzeba dac podklad ?Jezeli tak, to czy podklad musi tez byc zgrzewalny czy zwykly na papiaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 28.04.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dzieki za rady. Czy taka moze byc: Papa zgrzewalna PYE PV250 S52H IZOLMIX Mozna ja grzac bezposrednio na osb ? czy trzeba dac podklad ? Jezeli tak, to czy podklad musi tez byc zgrzewalny czy zwykly na papiaki ? Bezpośrednio. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 28.04.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Na tak małym spadku rób papę termo z wytopem. Kup albo pożycz od dekarzy wałek teflonowy i poczytaj jak sie robi wytop. około 7;20-7:40 A jak chcesz już na tip-top to zrób tak jak na filmiku 9:30-9:45 Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez SO-JER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts