jaskowisnia 27.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Może nie całkiem pasuje to do forum "Ogrzewanie", ale myślę, że tutaj prędzej otrzymam odpowiedź.Która zgrzewarka do rur plastikowych jest lepsza:trzpieniowa??czy może ta najczęściej spotykana na Allegro - płaska??A może bez różnicy, tylko kwestia tego co kto lubi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 28.04.2015 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Do smażenia jajek -to ta płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.05.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 też się ad tym zastanawiałem, kupiłem płaską, trzpieniowe są dobre przy gorszym dostępie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.05.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Może nie całkiem pasuje to do forum "Ogrzewanie", ale myślę, że tutaj prędzej otrzymam odpowiedź. Która zgrzewarka do rur plastikowych jest lepsza: trzpieniowa?? czy może ta najczęściej spotykana na Allegro - płaska?? A może bez różnicy, tylko kwestia tego co kto lubi?? Mam taką i taką lepsza jest trzpieniowa. Ma mniej więcej tyle samo końcówek a jest poręczniejsza i wygodniejsza w użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.05.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 zastanawiam się dlaczego trzpieniowych nie robią dobre firmy tylko jakies tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 03.05.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Moja trzpieniówka jest chyba dobra. Cały domek pozgrzewała (polska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.05.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 bass polska? jak tak to chinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 03.05.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Ale działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 04.05.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Cóż marketing w każdej postaci wkrada się na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 04.05.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 też kiedyś myślałem że bedzie to polska firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 05.05.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Cóż marketing w każdej postaci wkrada się na to forum. Myślisz....że to w ten sposób - wątpię, ale cóż ja w swoich odpowiedziach też stosuje nazwy własne - jeśli coś jest dobre warto polecić. Nie wierzę, aby w dzisiejszych czasach pojawienie się nazwy własnej wywoływało jakiś szał na dany produkt, czy nawet reklama w jednym z postów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts