hellka 28.04.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Witam. Planuję właśnie budowę instalacji nawadniającej do ogrodu. Jestem na etapie wyboru hydroforu. Jaką markę moglibyście polecić? Sporo dobrego słyszałem na temat AL-KO. Mieliście już jakieś doświadczenia z ich sprzętem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 28.04.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Witam. Planuję właśnie budowę instalacji nawadniającej do ogrodu. Jestem na etapie wyboru hydroforu. Jaką markę moglibyście polecić? Sporo dobrego słyszałem na temat AL-KO. Mieliście już jakieś doświadczenia z ich sprzętem? Po pierwsze to zaprojektuj nawodnienie zeby wiedziec jakiego wydatku wody potrzebujesz. Potem wez pod uwage takie aspekty jak glebokosc lustra wody (pompa ssąca ma byc?). Na tej podstawie dobierz pompe pod wzgledem modelu. Producent, to raczej na koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.09.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Zamiast starego żeliwnego zbiornika i pompy, zestaw hydroforowy. Zobacz historię z domu pana Jacka: Więcej filmów poradnikowych - zobacz na murator.tv - Telewizja poradnikowa dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts