madopro 29.04.2015 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 No właśnie - o czym nie zapomnieć przed tynkowaniem? W natłoku wrażeń związanych z czystą improwizacją podczas działań elektryka (i ewentualnie hydraulika) można zapomnieć o banalnych sprawach.Szczęśliwie dzisiaj mnie oświeciło, bo bym zapomniał o kablu od centrali alarmowej do syreny zewnętrznej.Przyszliby tynkarze, zatynkowali ściany i byłby klops... A o czym Wam się przypomniało w ostatniej chwili (lub też za późno i trzeba było kuć)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darvid 29.04.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Zrób dużo zdjęć, najlepiej z przyłożoną miarką od stałych krawędzi, aby "widzieć" lokalizację i przebieg przewodów, puszek, itp.Przyda się w razie (odpukać) awarii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 29.04.2015 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Akurat o tym pamiętałem.Ale słuszna uwaga.Warto to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 11.05.2015 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Nikt o niczym nie zapomniał? Ja sobie do listy dopisałem dodatkowy kabel na ewentualny klimatyzator. Będzie poprowadzony do salonu i zatynkowany w głębiej osadzonej puszce. Poczeka sobie na "lepsze czasy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts