Skorpioneczka1985 29.04.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam, to mój pierwszy post. Zakładam temat ponieważ nie mogłam znaleźć odpowiedzi na forum. Niecały miesiąc temu ekipa robiła u mnie tynki cw, jakiś tydzień temu zaczęły wychodzić rdzawe plamy, są one miękkie, można to wydrapac paznokciem i nie ma zapachu, nie mam pojęcia co to może być i proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skorpioneczka1985 29.04.2015 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Tutaj zamieszczam zdjęcia z plamami na tynku. Te plamy są prawie na każdej ścianie. Czy może to być wmieszana np. jakaś glina albo pomarańczowy piasek w tracie robienia tynków? Czy może jakiś grzyb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 29.04.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Żaden grzyb, prawdopodobnie są to różnego rodzaju zanieczyszczenia organiczne jakie zostały "zaszuflowane" do tynku na etapie jego mieszania. Samo to ciemne może być zgnitym patykiem, kawałkiem gie etc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 30.04.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Żaden grzyb, prawdopodobnie są to różnego rodzaju zanieczyszczenia organiczne jakie zostały "zaszuflowane" do tynku na etapie jego mieszania. Samo to ciemne może być zgnitym patykiem, kawałkiem gie etc.... Dokładnie albo kawałki drewna albo niestety niedopałki papierosów ktoś wrzucał sobie do betoniarki bo zakładam, że to nie były tynki z worka tylko mieszane na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 06.05.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dokładnie albo kawałki drewna albo niestety niedopałki papierosów ktoś wrzucał sobie do betoniarki bo zakładam, że to nie były tynki z worka tylko mieszane na budowie... albo jakies druty które byly na scianie, u mnie zostały po szalowaniu wienca i majster od tynkow wszystkie psikał jakims srebrnym sprayem, i mówił własnie po to zeby nie przerdzewiało przez tynk. tylko ze tynk gipsowy, ale zasada ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts