AnitaW1989 29.04.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, podglądam i podglądam aż w końcu postanowiłam też pochwalić się naszymi wnętrzami. Jesteśmy już prawie 3 osobową rodzinką (Nasz Igorek przyjdzie na świat w czerwcu), 30.03.2015 roku kupiliśmy nasze mieszkanie - 73m2, 3 pokoje, kuchnia, łazienka, WC, balkon, piwnica. Mieszkanie nie jest nowe, blok został wybudowany w 1995 roku. Remont był błyskawiczny, trwał tydzień. Z racji tego że mieszkanie było zadbane to nie było aż tak dużo do zrobienia. Gipsowanie (kilka ścian), malowanie, wyburzenie jednej ściany, tapety, przerobienie elektryki w salonie, wymiana listew przy podłodze (panele w dobrym stanie po poprzednich właścicielach). Z racji tego że nie bralismy kredytu na kupno mieszkania a w drodze synek nie mogliśmy sobie pozwolić na zmianę łazienek i kuchni. Łazienki są ok, w kuchni nie podobają mi się meble ale jak się odkujemy to mężuś obiecał wymianę mebli Zdjęcia przed remontem: Salon i 2 sypialnie Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez AnitaW1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnitaW1989 29.04.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Kuchnia i korytarz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnitaW1989 29.04.2015 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Łazienka i WC: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnitaW1989 29.04.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 A teraz salon po remoncie Salon jest w kształcie litery L. Są w nim dwa okna i wyjście na balkon. Salon był bardzo ciemny i ponury, fiolet na ścianach i beznadziejne oświetlenie. Postanowiliśmy wyburzyć ścianę na której było wejscie do salonu, zmienić oświetlenie, jedną ścianę potraktowaliśmy tapetą a reszta odmalowana na biało. Wymieniliśmy także listwy przypodłogowe na białe. Mebelki IKEA Brakuje jeszcze kilka dodatków na ścianach, narożnik musi iść do obicia jaki i krzesła, a stół do wymiany. zdjecia nie są jakiejś super jakości bo robione tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnitaW1989 29.04.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 trochę detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnitaW1989 29.04.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Korytarz za bardzo sie nie zmienił, muszę zainwestować w jakieś ładne ramki i dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 29.04.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Bardzo fajne mieszkanko. Tapeta jest przeswietna. A może w kuchni wystarczy przemalowac fronty albo je same wymienić bo kuchnia wygląda na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 29.04.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ładne mieszkanie,kuchnia też- tylko tapeta kuchenna nie w moim guście. Rozumiem, że mieszkanie kupiliście 30 marca a nie kwietnia, bo dzisiaj mamy 29.04.2015. Aniko z meblami kuchennymi ma rację.Spokojnie mogłabym w takiej kuchni rządzić. Trzymam kciuki za Ciebie i za Igorka, aby wszystko w czerwcu poszło gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnitaW1989 29.04.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Bardzo fajne mieszkanko. Tapeta jest przeswietna. A może w kuchni wystarczy przemalowac fronty albo je same wymienić bo kuchnia wygląda na nową Dziekuje bardzo Kuchnia robiona 9 miesiecy temu przez poprzednich właścicieli wiec mozna powiedzieć że nowa Małżon stwierdził że to grzech robić nową. Może niedługo uda mi się go namówić na jakieś zmiany Chciałabym w górnych szafkach zmienić fronty na biały błysk i płytki na białe mugaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnitaW1989 29.04.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ładne mieszkanie,kuchnia też- tylko tapeta kuchenna nie w moim guście. Rozumiem, że mieszkanie kupiliście 30 marca a nie kwietnia, bo dzisiaj mamy 29.04.2015. Aniko z meblami kuchennymi ma rację.Spokojnie mogłabym w takiej kuchni rządzić. Trzymam kciuki za Ciebie i za Igorka, aby wszystko w czerwcu poszło gładko. Dziekujemy Masz racje, kupiliśmy 30.03 ;p Tapeta już zmieniona, jutro wstawie wiecej zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.04.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 mnie zauroczył stolik w salonie. Nie wiem czemu nigdy o takim nie pomyślałam ale teraz już myślę )) Gratuluję zbliżającego się powiększenia rodziny. Nawet trochę zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 30.04.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Zastanawiałam się kiedyś nad kupnem takiego stolika do salonu.Zniechęcił mnie szklany blat- bałam się, że po użytkowaniu będą na nim rysy i straci swoje walory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnitaW1989 30.04.2015 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Zastanawiałam się kiedyś nad kupnem takiego stolika do salonu.Zniechęcił mnie szklany blat- bałam się, że po użytkowaniu będą na nim rysy i straci swoje walory. Narazie ze stolikiem nic się nie dzieje, używamy zawsze podkładek pod naczynia a pozatym szyba jest w nim wymienna więc jeśli coś się stanie to u szklarza można zamówić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.04.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Narazie ze stolikiem nic się nie dzieje, używamy zawsze podkładek pod naczynia a pozatym szyba jest w nim wymienna więc jeśli coś się stanie to u szklarza można zamówić nową Pewnie że na razie - wszak dzidziuś dopiero w drodze ;) Witam się w wątku Ja preferują trochę inny styl ale podziwiam konsekwencję w klimacie wystroju NO i widać że zadbałaś o szczegóły, jest bardzo elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts