kupiecjudex 29.04.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Hej.Mam schody zewnętrzne z płomieniowanego granitu, granit chyba hiszpański lub włoski, nie pamiętam rosaporino się nazywa.Czy impregonować takie schody, jeśli tak to czym?Gdzieś tu był taki watek ale bez konkretów.Ponieważ jest tomkamień płomieniowany impregnaty ala mokry kamień odpadają.Chodzi mi o to żeby nie nasiąkał wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 02.05.2015 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 No kurde co? Nikt nie impregnował palonego granitu? :confused::confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.05.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Chodzi mi o to żeby nie nasiąkał wodą. A nasiąka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 02.05.2015 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 A nie? Jak każdy kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.05.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 A nie? Jak każdy kamień. Nie ma tak że każdy kamień tak samo nasiąka woda. Granit akurat ma bardzo małą nasiąkliwość. Mam schody taras z granitu niczym nie impregnowany od prawie 10 lat i jest ok. Jak bardzo chcesz to są impregnaty do kamienia np firmy HG ( dostępne w Casto) są impregnaty Sarsil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 03.06.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Fila MP 90- nie tani ale OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts