djchopin 30.04.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem tu kompletnie nowy gdyż stosunkowo niedawno zakupiłem dom, ktory ogrzewany jest zapośrednictwem pieca gazowego, na którego nalepce widnieje nazwa jak w tytule czyli. De Dietrich MC 25 LP Ze względu na to iż jak wspomniałem jestem kompletnie zielony a właściciel ma instrukcję obsługi tego sprzętu jedynie w języku niemieckim proszę o pomoc- ma ktoś może w pdf'e instruckję obsługi? Lib choćby link do jakiejś strony skąd mogę ją pobrać? Specyfikacja techniczna? Przeglądałem stronę producenta ale znajazłem piece z oznaczeniami MCA 25 (...) a nie wiem czy to to samo Bardzo proszę o jakiekolwiek sugestie na temat tego pieca- czy jest to dobry sprzęt czy też nie, cokolwiek. Każda informacja jest dla mnie bardzo cenna. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts