Aancyk 30.04.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie oto kilka fotek naszych wnętrz- salon z aneksem kuchennym (nie mam pojęcia jak powiększyć zdjęcia) Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Aancyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 30.04.2015 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 30.04.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Łazienka Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Aancyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 30.04.2015 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Pokój córki Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Aancyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.04.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witaj. Przepiękny dom. Bardzo klimatyczny a szachownica na podłodze i koza podobają mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.04.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Hej, mnie też się bardzo podoba! Szachownica i koza zwracają uwagę Podobnie jak piękna kuchnia i szarości w salonie. Kocham roletę u córki w pokoju i obłędne singery pod umywalkami. Cała łazienka jest konsekwentna i pasuje stylem do kuchni. Jedyna rzecz która mi zgrzytnęła - tzn nie wygląda źle, jedynie rzuciła się w oko, to szafka w łązience - fajniej by wyglądała niższa nie wychodząca poza linię borderu glazury. Śliczny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.05.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Witaj Aancyk Jak klimatycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.05.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 o rany jak ślicznie jestem zachwycona wszystkim, ale najbardziej łazienką, o ile szczegółów tu zadbałaś podobają mi się wieszaczki, uchwyt na papier,singer(y), kinkiety latarenkowe i tapeta pod lustrami (to faktycznie tapeta ? mogę prosić o namiar ? ) czy odpływ z prysznica masz w ścianie ? masz pięknie urządzone wnętrza, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 03.05.2015 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa, bardzo się cieszę że wnętrza się podobają, chociaż teraz większość znajomych preferuje styl nowoczesny. o rany jak ślicznie jestem zachwycona wszystkim, ale najbardziej łazienką, o ile szczegółów tu zadbałaś podobają mi się wieszaczki, uchwyt na papier,singer(y), kinkiety latarenkowe i tapeta pod lustrami (to faktycznie tapeta ? mogę prosić o namiar ? ) czy odpływ z prysznica masz w ścianie ? masz pięknie urządzone wnętrza, gratuluję! Odpływ jest ścienny i jak na razie sprawdza się bardzo dobrze więc polecam, fototapeta ze studia tapetykielce.pl pokryta jest dodatkowo laminatem w celu zabezpieczenia przed wilgocią. pozdrawiam serdecznie Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.05.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Pięknie Szczególnie kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 04.05.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Odpływ jest ścienny i jak na razie sprawdza się bardzo dobrze więc polecam, fototapeta ze studia tapetykielce.pl pokryta jest dodatkowo laminatem w celu zabezpieczenia przed wilgocią. pozdrawiam serdecznie Ania nie spotkałam się z takim rozwiązaniem, ale zapisuję sobie ku pamięci muszę poszukać jak skonstruować taki odpływ tapetykielce.pl już mam w ulubionych, dziękuję za namiary niby mam jakąś wizje stylu w moim domku, niby mam wizualizacje wstępne od pani architekt, ale to mi nie przeszkadza nadal szukać buziaki! edit: dopiero teraz dojrzałam pączki angielskie! wkomponowały się świetnie, to zamierzone ? uwielbiam, mniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 05.05.2015 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 (edytowane) Co do konstrukcji odpływu to muszę dopytać M bo nie znam szczegółów, ale chyba robi się coraz bardziej popularny. Szukanie fajnych rozwiązań dla domku jest bardzo pouczające wiedza zdobyta podczas budowy to bezcenne doświadczenie Pączki to zupełny przypadek, ale też je uwielbiam Prośba o pomoc w zamieszczeniu w moim podpisie adresu galerii, próbowałam już na różne sposoby w profilu z sygnaturą, ale mimo że mam tam wpisany adres to w podpisie się nie pokazuje:bash: Edytowane 5 Maja 2015 przez Aancyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 05.05.2015 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 heloł ) u góry po prawej klikasz Twój profil potem trochę niżej ale dalej u góry po prawej klikasz ustawienia potem po lewej na pasku z boku klikasz edytuj sygnaturę wpisujesz tutaj opis np mój dziennik musiałam edytować na końcu zamiast url napisz /url oczywiście w nawiasach [] buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.05.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Aancyk - nie miałaś wpisanego tekstu do sygnatury, tylko sam adres Poprawiłam, jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 05.05.2015 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Super, bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StanleyIpkis 03.09.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Hej. Planuje również domek mały i biały z prowansalską kuchnią - mam do wyboru dwa projekty, tzn dwa mi sie podobają ale są trochę różne i nie wiem który bardziej jest w stylu Pwowansji http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-alabastrowej-21.html czy ten http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-imbirowej-3.html jak się znacie to poradźcie... pozdr:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 18.09.2015 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Hej. Planuje również domek mały i biały z prowansalską kuchnią - mam do wyboru dwa projekty, tzn dwa mi sie podobają ale są trochę różne i nie wiem który bardziej jest w stylu Pwowansji http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-alabastrowej-21.html czy ten http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-imbirowej-3.html jak się znacie to poradźcie... pozdr:bye: Ja wybieram zdecydowanie opcję nr 2:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.09.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Ooo, widze kozeę , chyba jotulowską? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts