paradox2604 01.05.2015 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Wita kupilem imitacje kamienia na elewacje (sa to betonowe plytki imitujace odstajace kawalki kamienia) i mam takie pytanie sa one koloru szarego jak beton ale ja chcialem uzyskac kolor ciemniejszy np taki jak po polaniu plytki woda staje sie ona ciemna bardzo grafitowa i taki kolor by mnie interesowal czy mozecie polecic mi jakis dobry impregnat aby uzyskac taki odcien kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox2604 01.05.2015 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 01.05.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jest tak zwany efekt mokrego kamienia czy betonu, ale z szarego czarnego ni du du... Powinieneś kupić czarne / ciemne i wtedy coś kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 02.05.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Da się troszkę przyciemnić ale tylko troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts