dawigor 01.05.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Witam. Poszukuje firmy która wykonuje pokrycia dachów płaskich membrana EPDM lub PCV w okolicach Koszalina. Bede miał do wykonania około 190m2 powierzchni dachowej . PozdrawiamDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 02.05.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jeżeli mogę, dołączam się do zapytania - ja z kolei szukam takiej firmy w Warszawie / okolicach. Napisałam zapytania do ok. 10 firm znalezionych w necie - niestety żadna z nich mi nie odpowiedziała. Będę wdzięczna za sprawdzone namiary tutaj lub na priv. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaczal6496 26.08.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Ja również poszukuje wykonawcy tym razem we Wrocławiu do pokrycia stropodach ok.170 m w systemie EPDM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawigor 18.10.2015 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Witam. Podniosę troszkę temat może ktoś się znajdzie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts