AmelaS 02.05.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Dobry wieczór. Jestem tu nowa wiec nie gniewajcie się jeśli coś źle napisze ale licze na cenne opinie, bo forum przeglądam od pewnego czasu i widze tu mnóstwo cennych rad w wielu interesujących mnie tematach. Jestem na etapie budowy domu i pora mi pomyśleć o kotle co, dlatego zarejestrowałam się zeby prosić o opinie i uwagi.Wstępnie rozważam kocioł z podajnikiem na ekogroszek ( czytałam że najrozsądniejszy teraz opał - jest to racja?) i myśle o kotłach EKOWITT bo jak przeglądałam strony rożnych producentów spodobało mi się że oni jedyni mają usługę mobilnego handlowca, że przyjedzie do mnie do domu i doradzi co do wyboru kotła, jego mocy, modelu, budowy itd ( usługa bezpłatna co też dla mnie cenne) - dla mnie to by było wygodne bo jako kobieta naprawdę się na kotłach i ogrzewaniu nie znam a u innych producentów sie z tym nie spotkałam więc mnie tym zainteresowali. Ale o samych kotłach nic też nie wiem , więc pozwole sobie was zapytać - ktoś miał z nimi styczność, ma ktoś taki EKOWITT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 02.05.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Dobry wieczór. Jestem tu nowa wiec nie gniewajcie się jeśli coś źle napisze ale licze na cenne opinie, bo forum przeglądam od pewnego czasu i widze tu mnóstwo cennych rad w wielu interesujących mnie tematach. Jestem na etapie budowy domu i pora mi pomyśleć o kotle co, dlatego zarejestrowałam się zeby prosić o opinie i uwagi. Wstępnie rozważam kocioł z podajnikiem na ekogroszek ( czytałam że najrozsądniejszy teraz opał - jest to racja?) i myśle o kotłach EKOWITT bo jak przeglądałam strony rożnych producentów spodobało mi się że oni jedyni mają usługę mobilnego handlowca, że przyjedzie do mnie do domu i doradzi co do wyboru kotła, jego mocy, modelu, budowy itd ( usługa bezpłatna co też dla mnie cenne) - dla mnie to by było wygodne bo jako kobieta naprawdę się na kotłach i ogrzewaniu nie znam a u innych producentów sie z tym nie spotkałam więc mnie tym zainteresowali. Ale o samych kotłach nic też nie wiem , więc pozwole sobie was zapytać - ktoś miał z nimi styczność, ma ktoś taki EKOWITT? Napisz jaki masz domek - może wcale kotła nie potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts