Gość grend 03.05.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Witam musze zdecydować się na rolety i stąd pytania1. Wymiar listew prowadzących po lewej i prawej stronie okna sa standardowe dla wszystkich producentów - tzn chodzi mi o to ze ta listwa zasłania mi praktycznie cały profil okienny a chce aby była węższa abym mógł na profil wejść styropianem2 Da się zamontować rolety po położeniu styropianu - nie chodzi mi o jakies przycięcie styro czy zapiankowaniu jakies szpary ale o dojsscie wiertarka itp.3 Jak obecnie sprzedają się rolety - pod kolor elewacji czy okna - mi się wydaje ze pierwsza wersja jest sensowna tylko ze wtedy parapet tez by musiał być pod kolor elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 03.05.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 (edytowane) 1. Wymiar listew prowadzących po lewej i prawej stronie okna sa standardowe dla wszystkich producentów - tzn chodzi mi o to ze ta listwa zasłania mi praktycznie cały profil okienny a chce aby była węższa abym mógł na profil wejść styropianem i tak nie wejdziesz chyba że masz nadstawną, w Integro musisz zostawić dostęp do skrzynki czyli najść na prowadnicę mak 5-10 mm zależy od skrzynek Nie dajmy się zwariować z tą termiką, chcesz mieć cieplej, pod prowadnicę daj aerożel 2 Da się zamontować rolety po położeniu styropianu - nie chodzi mi o jakies przycięcie styro czy zapiankowaniu jakies szpary ale o dojsscie wiertarka itp.da bo mocujesz tylko prowadnicę a nie skrzynkę i nie możesz mieć węgarka bo nie zamontujesz prowadnic 3 Jak obecnie sprzedają się rolety - pod kolor elewacji czy okna - mi się wydaje ze pierwsza wersja jest sensowna tylko ze wtedy parapet tez by musiał być pod kolor elewacjito sprawa czysto indywidualna Edytowane 3 Maja 2015 przez nikt ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 03.05.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 i tak nie wejdziesz chyba że masz nadstawną, w Integro musisz zostawić dostęp do skrzynki czyli najść na prowadnicę mak 5-10 cm zależy od skrzynek chyba codziło mm a nie cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 03.05.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 dzięki, już poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.06.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Zapraszamy do obejrzenia ciekawego filmu poradnikowego na temat. Zobacz inne filmy poradnikowe murator.tv - to Telewizja poradnikowa dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts