kroyena 16.09.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 mini daj jeszcze osowej linka na tych Italiańców i znowu się będzie dziewczyna z Rekinciem drażniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 16.09.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Naaaaaaaaasi góóóóóóóórą!!!!!!!! No i fajnie, dziewczyny. Nie dawać się. Nie chcą - niech się nie wtrącają. Jak nie pomagają, to niech przynajmniej nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 16.09.2004 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Dziewczyny !!! Chłopaki !!!! http://foto.onet.pl/upload/45/2/_333641_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/27/26/_333642_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 No nie mogę To jest Agentka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 klinkersire.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 16.09.2004 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 klinkersire.com ? ? ?? Hejka ! Już śpieszę opisywać co i jak ... Ale na wstępie muszę podziękować wszystkim Forumowiczom za wsparcie , za pomoc JESTEŚCIE KOCHANI !!! dzięki Ci UKF bo to między innymi Twoja załuga .... Dziś skoro świt wyruszyłam na podbój świata ( myślę , że zaowocuje to opowieścią w moim dzienniku pt. " zdobywanie klinkierlandi " albo coś w tym rodzaju Dostałam namiary na centrum klinkieru oddalone od nas 90 km . Przeżyłam szok !!! To było to !! Jezu , tak zrobiliśmy i tak nam zostało Kupiliśmy śliczną cegłę produkcji niemieckiej Muhr pełny barwiony w masie . Załadowaliśmy na busa i przyczepką ( ciężkie to jak nie wiem co...) i powolutku dokulaliśmy się do domciu . A teraz szybko piszę te posty i jestem taka szczęśliwa !!! Dzięki raz jeszcze , buziaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Dostałam namiary na centrum klinkieru oddalone od nas 90 km . Przeżyłam szok !!! To było to !! Jezu , tak zrobiliśmy i tak nam zostało Kupiliśmy śliczną cegłę produkcji niemieckiej Muhr pełny barwiony w masie . Załadowaliśmy na busa i przyczepką ( ciężkie to jak nie wiem co...) i powolutku dokulaliśmy się do domciu . A teraz szybko piszę te posty i jestem taka szczęśliwa !!! Dzięki raz jeszcze , buziaki . kto, Ty i............Rekin ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 to byłem ja trener II klasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Tak Ja i REKIN . Możesz zobaczyć jego minę w mojej galerii -link pod postem . Szczęki mu opadły ( szkoda , że nie odpadły ) Pozdrówka . p.s. Rekin oczywiście nie był by sobą , gdyby nie pokazał , kto tu rządzi ... A ja nie byłabym sobą gdybym nie zadała w sklepie z klinkierem sprzedającym serii pytań jak rasowy forumowicz... I przez tą moją dociekliwość Rekin mnie znowu po placu ganiał jakom , żem "upierdliwa baba"- czyli wszystko po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.09.2004 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 No tak, drażnienie Rekina to taka gra wstępna. Widzisz babo jedna, forum dobre na wszystko. Ale ci się pycho śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.09.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 "Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko nieznane"! Dla naszej krolewny Osowy nie ma również nieznanych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brawo Osowa, jestem z Ciebie dumna, pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.09.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 tak do końca to nie wiem ...królewna czy królowa wreszcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 17.09.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 tak do końca to nie wiem ...królewna czy królowa wreszcie?? imperatorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.09.2004 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 tak do końca to nie wiem ...królewna czy królowa wreszcie?? To może zróbmy ankietę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.09.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Osowa , Dopiero dzisiaj trafiłam na Twój wątek , przeczytałam go w całości i po prostu " szczena " mi opadła . Jesteś niesamowitą , wybuchową mieszanką artystycznej duszy i realizmu , niezłomności ducha i ciała . Twoja praca to przecież sztuka , bo nie sztuką jest zaprojektować wnętrze ale nadać mu duszę ( a Twoje wnętrza ją mają , to widać ). A Twoje zaangażowanie w budowę przy tak małym wsparciu męża Twój optymizm i siła z jaką znosisz niepowodzenia po prostu mnie powalają . Skąd bierzesz tyle siły ? ( masz jakieś źródełko energii odnawialnej ? ) Twój Rekin powinien spłynąć , sorki , spłonąć ze wstydu , że nie docenia Skarbu jaki ma i zamiast stroić fochy zabrać się ostro do pomocy ( w ramach swoich możliwości ) Będę Ci wiernie kibicować - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 04.10.2004 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Ludzie ! Tak bardzo bym chciała wierzyć w to co mówiecie .... Lecz na codzień słyszę ciagle jedno i to samo od mojego Rekina - Jesteś do niczego !! , jesteś chora psychicznie ! Ludzie sie nie kochają! ludzie się nienawidzą ......jeden drugiego by zabił -zejdz na ziemię .... Ja chyba zejdę , bo już dłużej nie mam siły udawadniać , że świat może być dobry -i mówić : wystraczy tylko uwierzyć i pokochać siebie samego . Ale ile można ile..? ja nie mam już siły ..... chyba faktycznie jestem do niczego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 osowa no co ty te 100 kilosów na południe to mgły jescze nie opadły czy co? Qknij za okno, fajny dzień dzisiaj będzie. Rekinem, że się przejmujesz to rozumiem, w końcu kogo byś drażniła , ale ludziskami , takim np. kroyeną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Osowa , glowa do góry , zapowiada się piękny dzionek , słoneczko zaświeci dziś tylko dla Ciebie Rekinem się nie przejmuj , wszak Rekiny i dzieci ponoć głosu nie mają . Po prostu go nie słuchaj tylko rób swoje . Wstąp do herbaciarni klubowej , łyk dobrego nastroju postawi Cię na nogi i da siłę do dalszego działania Trzymaj się Królowo - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.10.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 No i podziałało. Już jej lepiej, kawcię łyknęła, czekolady się napatrzyła i do formy wróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 " Always look on the bright side of life " Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts