JarekKos 10.05.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ja bym się nie cieszył. Oczekiwania nabywców co do okien są i długo będą niewygórowane, bo punkty sprzedaży obsiedli "sprzedawcy" . I niestety odsetek "sprzedawców" stale rośnie. Ale to nie tylko w naszej branży. Ale jeszcze jest jedna pozytywna rzecz w naszej branży. Nie przeszła ona takiej ewolucji w ostatnich 15 latach jak inne branże. Gdzie się skróciło "żywotność" do minimum. Chociaż powoli i nasza branża w tym kierunku idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.05.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ja bym się nie cieszył. Oczekiwania nabywców co do okien są i długo będą niewygórowane, bo punkty sprzedaży obsiedli "sprzedawcy" . To prawda wiekopomna aczkolwiek wymagania klientów są, a jakże. Towar z najwyższej półki za cenę najtańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKos 10.05.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 To prawda wiekopomna aczkolwiek wymagania klientów są, a jakże. Towar z najwyższej półki za cenę najtańszego NW, tylko w większości przypadków klient nie wie co to "najwyższa półka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.05.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 a skąd ma wiedzieć skoro sprzedawca nie ma wiedzy ?Przerażenie mnie ogarnia jaką skalę ma ich niewiedza. Współczuję klientom i nawet przestaję się im dziwić że kierują się tylko cena, jak w reklamie, po co przepłacaćPrzepisy na dziś dzień mówią, że wymagane jest Uw okna ,=1,3, za dwa lata będzie to już 1,0 a dziś wiele sprzedawanych okien nie spełnia wymagań, a co będzie jutro i dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts