wojtas122 14.05.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Za 10 koła miałbyś bramę + napęd + kapcie z szampanem w cenie i jakiś tam gratis . Co do pisków to obstawiam albo rolka górna albo rolki dolne. Ciekawe jakie masz rolki dolne, może być że dolna rolka prowadząca jest z tworzywa ala gumy i podczas pracy ociera o krawędź bramy (źle ustawione rolki względem bramy). Ale przez neta za wiele nie da się ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akamus 01.12.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 i jak skończyła się ta historia? Ja szukam informacji o segmentowej bramie garażowej. Jestem dopiero po montażu brama chodzi ok ale strasznie trzeszczy przy otwieraniu i zamykaniu. Szwagier ma małą bramę Wiśniowskiego na 3m i u niego cisza jak makiem zasiał a u mnie przy otwieraniu i zamykaniu mam wrażenie że się rozpadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko1314 03.12.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Problem widocznie tkwi w montażu. Czasami zdarzają się błędy przy produkcji, ale to rzadziej. Musisz zobaczyć co i jak. Trzeba uważnie czytać instrukcje, bo czesto ktoś bierze "fachowca", który zrobi po swojemu i potem wychodzi taka oszczędność czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erpatre 24.02.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Z kronikarskiego obowiązku. ... Jak dla mnie to duża porażka. Poszła oficjalna reklamacja. Ostatecznie będę żądał zwrotu kasy - po bandzie. Cześć. Jak się potoczyła Twoja sprawa? Czy poprawili (co konkretnie?) / oddali kasę / a może olali sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts