Mariomaster 07.05.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam, mam drzwi balkonowe, które chciałbym przerobić dodatkowo na uchylne stąd moje pytanie.Mam zasuwnicę Winkaus GVM 2350/4 czy aby muszę ją wymienić jeśli tak to na jaką bo Winkhaus ma ich sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 07.05.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam, mam drzwi balkonowe, które chciałbym przerobić dodatkowo na uchylne stąd moje pytanie. Mam zasuwnicę Winkaus GVM 2350/4 czy aby muszę ją wymienić jeśli tak to na jaką bo Winkhaus ma ich sporo. GAM 2300-3, mogą być potrzebne jeszcze przedłużki do niej a na pewno rozwórka i kilka innych gadżetów.Zasuwnicę musisz wymienić bo ta nie ma możliwości podłączenia innych elementów. Sam się będziesz bawił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariomaster 12.04.2020 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 GAM 2300-3, mogą być potrzebne jeszcze przedłużki do niej a na pewno rozwórka i kilka innych gadżetów.Zasuwnicę musisz wymienić bo ta nie ma możliwości podłączenia innych elementów. Sam się będziesz bawił?? Trochę czasu minęło i temat pozostawiłem na później ale po zeszłorocznych upałach jednak będę musiał spróbować. Sąsiad ma te same okna i ma zasuwnicę GRM 2300/2 a Ty pisałeś o GAM 2300/3. Skąd ta róznica. Z tego co zapisałem będę potrzebował: - GRM 2300/2 - narożnik ER 2C - narożnik ER 7/ OR C - naroznik ER 15 WKC - rozwórkę OR 800 FFB 600-800 - zamknięcie środkowe MVR x2 Czy ktoś znający się na rzeczy mógłby powiedzieć czy to wszystko i gdzie to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.04.2020 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Mariomaster: zwracam uwagę na to zdanie : Sam się będziesz bawił?? - oznacza ono ni mniej, ni więcej, jak stwierdzenie że to rzecz z kategorii dość trudnych i stąd sugestia poszukania serwisanta który to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 13.04.2020 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 GRM to Auto Pilot, poprzednia generacja Winkhausa. Od wielu już lat zastąpione przez Activ Pilot w którym te zasuwnice są oznaczone GAM. Największy wybór dla zwykłego kupującego jest chyba na okucia24.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts