aga_ 29.06.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Hej! właśnie się zarejestrowałam. Poszukuję Forumowiczów którzy budują dom IWA-L Archetonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ 29.06.2004 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 SOORY za ten Archaton - oczywiście ARCHETON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ 15.07.2004 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 http://www.archeton.pl/projekty/index.asp OOO! Czyżby udało mi się wkleić adres.No to właśnie taki domek budujemy,tylko w lustrzanym odbiciu i dodaliśmy piwnicę,węc wyszł tak , że dom jest dość wyniesiony w górę,ale tak wyszło. Na zdięciu jest moim zdaniem nieciekawa kolorystyka u nas będzie dachówka ceglasta a dom chyba coś w odcieniu żółtym. Podoba się WAM .Proszę o opinie,komentarze i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 15.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Trudno jest znaleść kogoś kto buduje akurat ten dom , zbieram realizację Archetonu ale z Iwą się nie spotkałem jest strona http://www.elewacje.archeton.pl/ na której można zakupić modół do elewacji 25 pln powodzenia , Dom jest funkcjonalny, 2 kominy, bo generalnie jest to dom na skarpę , wygodne schody ze spocznikiem , OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ 15.07.2004 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 krab napisz na jakim etapie realizacji jesteś . A może już mieszkasz? Może masz jakieś zdięcia chętnie obejrzę. Czy na parterze zostawiłeś salon i pokój i połączyłeś w jedną całość. Dzięki za adres WWW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts