Wężykiem Jasiu... 08.05.2015 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) Jest to mój pierwszy post, więc witam Wszystkich serdecznie, Całkiem niedawno kupiliśmy dom, który jest obecnie na etapie stanu surowego, prawie zamknięty. Przeglądając plany postanowiliśmy zamienić miejscami umywalki z miską ustępową (rezygnujemy z bidetu). Wanna i kabina prysznicowa (walk-in) pozostają w tych samych miejscach. Trochę się już orientowałem w temacie i wiem, że trzeba będzie pokombinować z odpowietrzeniem (dopowietrzeniem). Moje pytanie jest w jak wielkim stopniu będą potrzebne zmiany i czy są w ogóle możliwe(dość duża odległość od pionu, kolejność podłączania poszczególnych punktów). Wiem, że normy podają odległość max do 1m. Strop jest drewniany, w przyszłości może powstanie łazienka na górze. Z góry dziękuję za wszelki propozycje. poniżej plan pomieszczenia ściana działowa do pokoju będzie przesunięta o 30 cm, więc odległość ściana-ściana wyniesie 250 Edytowane 8 Maja 2015 przez Wężykiem Jasiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts