btheb 08.05.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Witam,Przymierzam się do wykonania ogrodzenia panelowego razem z podmurówką betonową. Podmurówkę traktuję jako zło konieczne i mi, a szczególnie żonie się nie podobaja. Wiem, już że szukam opcji bez łączników betonowych, tylko chce mieć płytę włożoną w ceowniki metalowe, które są przymocowane do słupków. Niestety jakość samych płyt jest dramatyczna. Na razie najbardziej podobają mi się produkty z Jońca, ale one są za krótkie i muszą być z łącznikami betonowymi.Czy ktoś z was kojarzy producenta podmurówki betonowej, która:- jest dobrze zawibrowana i jak najbardziej gładka, najlepiej żeby była z betonu architektonicznego - ma długość co najmniej 250 cm a najlepiej 252cm - bo takie najlepiej pasują do standardowego panelu 250 (rozstaw słupków 258)- i najlepiej w okolicach Wrocławia pozdrawiam,Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubencki 08.05.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Wylej cokół betonowy dobrze zawibrowany już z osadzonymi słupami pod panele. Estetycznie i solidnie ale....drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts