eryk77 09.05.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Mam w Warunkach zabudowy zapis "Projektowane budynki powinny być posadowione na gazoszczelnych fundamentach, instalacje doprowadzające media użytkowe do budynków nie powinny przechodzić przez gazoszczelne płyty na których postawione będą zabudowania" Na temat gazoszczelnych fundamentów wujek google niewiele mówi. Może ktoś tutaj wśród speców mi pomoże. Co to są te gazoszczelne fundamenty, czy droższe niż zwykłe ( znając życie to pewnie tak ). Dodatkowo co znaczą te gazoszczelne płyty. Bo w końcu nie wiem czy mogę mieć zwykły fundament (gazoszczelny), czy muszę dom stawiać na płycie fundamentowej (gazoszczelnej?). Nie bardzo wiem z której strony to ugryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maripot 12.05.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Hej mam dokłądnie takie samo pytanie, więc niezbyt Ci pomogę, ale może jak będzie nas dwóch to ktoś sie zainteresuje tematem. Dodatkowo interesuje mnie czy jest w Warszawie jakaś firma budowlana, która wykonaniem takich fundamentów się zajmuje. Edytowane 25 Maja 2015 przez maripot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts