Gość 29.06.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Bardzo prosze , podajcie mi koszt stropu - pow 120 m2-Teriva + wieniec. Wykonawca podal mi 8000,- ale to mi sie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 30.06.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Mój wykonawca strop 130m2 wycenił na 4tyszł z wieńcem,ale byli i tacy co chcieli 8tys i 9,9tys;)).Cóż stropów mam trzy....K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryq 30.06.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 nie daj sie naciągnąc na takie koszta!! przygotowanie, rozłożenie, dozbrojenie i ułożenie mieszanki betonowej to okoł 4-5 dni roboczych. koszt powinien wyniesc 4-5 tys przynajmnie ja bym tyle sobie zazyczył wiesz w sumie to nie jestem do konca pewien czy chodzi ci o wykonanie przefabrykatów, czy wykonanie strobu na budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin2 30.06.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 bryq Skoro masz takie doświadczenie w tej branży powiedz ile może kosztować krycie papą z kontrłatami dachu kopertowego o powierzchni około 240 m2, z trzema facjatami? Może podasz cenę za metr kwadratowy? Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin2 30.06.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Dodam jeszcze, że takie wstępne krycie chcę zrobić przed położeniem blachodachówki, a cały dach jest odeskowany. Odpisz jeszcze, czy wg Ciebie taki dach tylko ze wstępnym kryciem ma prawo cieknąć? Czy mogę go zostawić na dwa trzy lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 30.06.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 te pieniądze za strop to sama robocizna, czy razem z materiałem, bo coś dużo mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 To koszt tylko robocizny ! Ale juz sie dogadalismy , ze wezma te 8 tys. ale juz za calosc - tj. tez za trzeci wieniec. Bo niestety wiencow tez mamy k..a trzy ! A wlasnie sie dowiedzielismy, ze mogly byc ( po drobnych przerobkach ) tylko dwa. - a to jest ok. 4 tys. ( za beton i stal na zbrojenie ) w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts