NOMIS 14.06.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Kosz i wyrzut boczny musi być obowiązkową, Szkoda czasu i pracy na zbieranie trawy gdy koszę między drzewkami, daleko na zapleczu domu w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 15.06.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Kosiarka kosztowała mnie 1900zł a zapychała sie co chwilę i połowa trawy na trawniku zostawała. Na forum o kosiarkach "magicy" sprzedali mi specjalne ostrze i teraz kosiarka ładuje jak głupia a zapycha się wtedy kiedy kosz jest pełny Dziwne. Moja Stiga 48sqb ma opcję wyrzutu bocznego i mulczowania i nigdy nie ma problemu z dopychaniem kosza na maksa. Nawet jak zdarzyło mi się mi się kosić mokrą trawę. Może więc to kwestia kiepskiej kosiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radetzky 15.06.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Dziwne. Moja Stiga 48sqb ma opcję wyrzutu bocznego i mulczowania i nigdy nie ma problemu z dopychaniem kosza na maksa. Nawet jak zdarzyło mi się mi się kosić mokrą trawę. Może więc to kwestia kiepskiej kosiarki? Mam podobny model kosiary i potwierdzam, że fajnie się sprawdza przy koszeniu. Kosz jest duży (u mnie 60 litrów) i nie ma problemu z jego zapychaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalwtorek 21.06.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Napęd jest moim zdaniem świetnym rozwiązaniem Zwłaszcza gdy masz ciężką kosiarkę. Poizdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
certa 22.06.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ale tak prawde mówiąc to dziś ciężko kupić dobra kosiarkę aby miała min 51cm bez napędu i tych innych bajerów a z dobrym silnikiem o mocy >4,5km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luicynka44 22.06.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 A jaką spalinową z napędem możecie polecić? Aktualnie posiadam Hondę, ale już ledwo zipie i myślę, że nadszedł już jej czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts