Padre 29.06.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Jak wam sie podoba prawie finalny efekt? http://www.padre.it.pl Juz sie nie mozemy doczekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 29.06.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Padre, gratuluje pieknego domu, zycze aby sie swietnie w nim mieszkalo. Mam pytanie... Mozesz cos wiecej napisac o ogrzewaniu nadmuchowym? U nas dzisiaj (w fundamentach) byly montowane kanaly, ktore beda ogrzewac parter. Piec mamy Lennox. Drugie pytanie: jak dlugo trwala twoja budowa? Pozdrawiam serdecznie, ozzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 29.06.2004 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Dzieki CO do ogrzewania nadmuchowego to tak. Piec Carrier 58MVP100, kanaly metalowe zewnetrznie ocieplane (jak dla nas kwestia domniemanego wiekszego szumu z kanalow metalowych okazala sie mniej wazna od ceny ponad 40 wyzszej z kanalami oferowanymi przez polski komfort). Ze wzgledu na cene i elastycznosc w negocjacjach wybralismy firme Klimat z Krakowa. Jak do tej pory byla to najlepsza ekipa, jaka goscila u nas na budowie.Wyjatkowo solidni i slowni. Jak na razie piec ustawiony jest na turbo, ze wzgledu na to, ze ogrzewanie bylo uruchamiane na szybko w lutym po wstawieniu okien. Jeszcze czeka nas jedna wizyta ekipy (montaz kratek, czerpni, elektrofiltra, nawilzacza oraz generalna regulacja systemu). Jak na razie w lutym i marcu ogrzewanie sie sprawdzilo, budynek szybko sie ogrzewal (po okolo 10 minutach od wlaczenia juz bylo cieplo - przy powierzchni okolo 200m2). Tak naprawde to dopiero sezon grzewczy pokaze jak sprawuje sie to ogrzewanie w warunkach domowych. Pierwszy szpadel wbilismy 14 maja 2003 roku. No wiec budowa trwa juz troche ponad rok, z tym, ze po wylaniu fundamentow 6 tygodni przerwy, po stropie miesiac przerwy, ciesle robili wiezbe ponad miesiac (grube, ciezkie krokwie ), dekarze siedzieli 7 tygodni. Gdyby nie to, to pewnie juz bysmy mieszkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 jak wejść na twojej stronie by pooglądać? ja nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 02.07.2004 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 http://www.padre.it.plpo lewej stronie jest menu a w nim pozycja galeria i w galerii linki do zdjec... w przegladarce powinna byc wlaczona obsluga wirtualnej maszyny java - moze dlatego nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 pewnie dlatego, a w którym miejscu włączyć ta javę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 02.07.2004 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 a jakiej przegladarku uzywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 eksplorera jesli o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.07.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Hej Jestem pod wielkim wrażeniem !!!! SUUUPER !!!!!!! Bardzo mi sie podoba , widać ,że wykończony z gustem , gratuluje P's' Jak sie robi taką wizualizację ? Bardzo to skomplikowane? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 02.07.2004 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 internet explorer 6: Narzedzia->Opcje Internetowe->Zabezpieczenia...Potem przycisk Poziom niestandardowy...I tam jest cos takiego Microsoft VM, Uprawnienia Java i zaznacz Wysokie bezpieczenstwo.Powinno pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 złośliwość techniki, wszytko włączone jak trzeba. idę po pomoc do informatykówdzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 02.07.2004 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Wizualizacje powiadasz Akurat wizualizacja pochodzi ze strony, ktora opublikowala w internecie ten projekt (zreszta na tej stronie kazdy projekt ma taka wizualizacje) Niestety nie jestesmy az tak zdolni graficznie, zeby taki projekt zrobic Jesli czujesz sie na silach to program do czegos takiego nazywa sie na przyklad Macromedia Flash... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.07.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Wizualizacje powiadasz Akurat wizualizacja pochodzi ze strony, ktora opublikowala w internecie ten projekt (zreszta na tej stronie kazdy projekt ma taka wizualizacje) Niestety nie jestesmy az tak zdolni graficznie, zeby taki projekt zrobic Jesli czujesz sie na silach to program do czegos takiego nazywa sie na przyklad Macromedia Flash... Dzięki za wyjaśnienia i podpowiedzi ale nie jestem zdolna i pewnie nie dam rady.... choć nie powiem kusić mnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 03.07.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Witam, jestem pod wrażeniem. Bardzo mi się podoba domek i to, jak go wykańczacie i chciałabym zapytać: 1. co macie na podłodze (zdjęcie nr. 6) i jakie to pomieszczenie, bardzo mi się podoba ta podłoga. Jeszcze interesuje mnie zdj. nr 10 również w rozdziale wykończenia, czy na najniższej (i najszerszej) półeczce z k-g będzie umywalka? Czy ta "szafka" będzie odgradzała kawałki łazienki? Bardzo mi się też podoba ta żółta glazura, czy możesz powiedzieć co to jest? I jeszcze jedno pytanie: jaki masz kolor tynku i jaki to jest rodzaj. Dużo tego, mam nadzieję, że Cię nie przytłoczyłam nawałem swoich pytań. Ale też niedługo będę na tym etapie, więc jestem wielu rzeczy ciekawa Pozdrawiam i życzę szybkiego wprowadzania się i wygodnego mieszkania PS. jesteśmy dosyć bliskimi sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 03.07.2004 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Dana, Zapraszamy serdecznie na osobiste prezentacje Moze byc nawet jutro. (tel. 607 38 88 35) Co do kafelkow, to te zolte - Greta z Ceramiki Paradyz, a druga z Opoczna (nie pamietam nazwy,ale podesle). Pozdrawiam, Padre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.07.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Jestem pod ogromnym wrażeniem, bardzo mi się podoba wasz dom.Być może też jest dlatego, że długo zastanawiałem się nad tym projektem, wygrał projekt indywidualny, choć jak zobaczyłem wasze cudo, to już teraz nie wiem . Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 05.07.2004 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 dana15: Ta najnizsza "polka" z kartonu jest na wysokosci 55cm. Nie jest pod umywalke tylko pod krawedz wanny naroznej Ta scianko-polka oddziela wanne od kibelka tworzas taki przytulny kacik z kibelkiem Od strony kibelka sa dwie najnizsze poleczki, a od strony wanny beda dwie wyzsze. Cala scianka ma jakies 130cm wysokosci i niecale 90cm szerokosci. Nie za bardzo wiem, o jakie zdjecie nr 6 ci chodzi? Pod zdjeciami na stronie sa nazwy (Obraz_001.jpg na przyklad). Podaj nazwe to bede wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 06.07.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 niestety, nie widze galeriii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 06.07.2004 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Nie mam pojecia dlaczego nie zawsze widac menu Dolozylem link "Problem z menu?", ktory otwiera najprostsze z mozliwych form menu - dla tych, ktorym nie dziala to domyslne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 no super, wreszcie działa i mogłąm pooglądać jak widać trochę jeszcze zostało do zrobienia, ale bliżej niż dalej dom super, a ile w nim miejsca! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts