dana15 07.07.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Dzięki padre za zaproszenie, ale mieliśmy już plany, może kiedyś... Dzięki za odpowiedź co do półeczki, a jak pisałam o zdj. nr 6 to miałam na myśli Obraz_006. No i jeszcze jakbyś miał kolor tynku, to bardzo chętnie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 13.07.2004 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Dana, Nie pamietam dokladnie jaki to byl kolor. Tynk arylowy Terrabud (Terranova). Na wiaderku napisali cos takiego: R170/400E. Mam Nadzieje, ze to jest to. Pozdrawiam, Padre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Padre- ślicznie, cudownie- gratulacje . Niech Wam sie szczęśliwie w takim domku mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 17.09.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Padre. To już chyba niedługo przeprowadzka ? Bardzo podobają mi się szafki kuchenne i jasna, słoneczna łazienka. Gratuluję i życzę miłego pomieszkiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.09.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Gratulacje Padre , bardzo mi się podoba Twój domek , zwłaszcza kolorystyka , taka ciepła , przytulna . Oglądając Twoje wnętrza utwierdziłam się w przekonaniu , że wybraliśmy właściwe kolory - też będziemy mieć takie ciemne podłogi ( drewno czy panele ? ), podobne drzwi wewnętrzne, tylko przeszklone , podobną kolorystykę kuchni , chociaż mebelki w trochę innym stylu , jasne pastelowe ściany i dużą przestrzeń . I nawet w łazience na poddaszu wanna też będzie w podobnym miejscu - w rogu , niedaleko okna .Jeszcze raz gratuluję i życzę wielu pięknych chwil w Waszym Domku . Maxtorka PS. A gdzie jest kominek , bo jakoś mi umknął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 18.09.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Super domek i piękne pomieszczenia. Bardzo mi się podobało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 18.09.2004 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Przeprowadzka tuz, tuz... Jak tylko kuchnia bedzie gotowa, a niestety cos sie przeciaga... Maxtorka. To sa panele, niestety koszty juz na tym etapie trzeba bylo bardzo optymalizowac, ale jak na razie jestesmy bardzo zadowoleni z paneli. Latwo sie je uklada samodzielnie i jak na te cene wygladaja calkiem solidnie po ulozeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.09.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 bardzo mi się podoba kolorystyka wnętrz i zewnętrzna paleta barw trzymam kciuki za rychłą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 06.11.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam 2 pytania : - oddawaliście już dom do użytkowania?- zastanawiam się nad wyborem ogrodzenia, a Wasze bardzo mi się podoba - czy nie będzie niedyskretnym pytanie o cenę metra bieżącego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 06.11.2004 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Jeszcze nie. Jestesmy na etapie kompletowania dokumentacji do odbioru. Wlasnie kierownik od paru dni siedzi i uzupelnia dziennik Nie robil tego w trakcie, to teraz ma za swoje U geodetki czeka na odbior inwentaryzacja, tylko zaplacic ... i odebrac... Chcielibysmy w tym miesjacu zlozyc juz wszystkie dokumenty w urzedzie, zeby przed swietami juz miec odebrany budynek (mamy nadzieje, ze sie uda, czytajac rozne opowiesci na forum). Ogrodzenie kosztowalo nas prawie na gotowo 100zl/mb. Prawie dlatego, ze bylo pomalowane tylko podkladowa farba i trzeba bylo wlasnorecznie pomalowac je farba (stalochronem)... ale rodzice pomogli i juz jest pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 06.11.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Dzięki Powiedz mi, czy to prawda, że przy odbiorze budynku i zatwierdzeniu do użytkowania konieczne jest np. zrobienie balustrady na balkonie? Słyszłam coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 06.11.2004 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Nie wiem. Slyszalem, ze tak... ale jak widac u nas nie ma balustrady i mam nadzieje, ze jakos uda sie przepchnac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 07.11.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Teraz mnie pocieszyłeś Może zatem i mnie się uda Balustradę zaplanowałam na końcu, najpierw będzie płot (ech ten Twój jest piękny!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.11.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Mnie również , oczywiście o domu już wcześniej się wypowiedziałem, podoba się twoje ogrodzenie możesz podać jakieś bliższe namiary gdzie je zamawiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 07.11.2004 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Ogrodzenie robi czlowiek z okolic Minska Mazowieckiego. Z tym, ze przod ogrodzenia murowal ktos inny, dlatego, ze ten co robil ogrodzenie niestety nie mial czlowieka do murowania klinkieru (jego pracownik mial wypadek samochodowy jakos w lutym i do tej pory jest na rehabilitacji - stad musialem sobie znalezc kogos, kto wymuruje). Cena 100zl/mb odnosi sie do ogrodzenia bez przodu. Przod kosztowal (3000 zl - cegla klinkierowa, 2400zl - wymurowanie klinkieru, 2050zl - elementy metalowe - brama, 3 przesla i 3 furtki, jakies 500zl reszta - cement, piach, prety, barwnik..).Namiar na wykonawce - Wiechowski Slawomir - tel. 602327327, 0257528515. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiP 19.11.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 bardzo dobra sterona, natemat i rzeczowo. Mam pytanie czy nie znasz innych stron tego typu jak twoja. Mozna z tych zdjęć dużo rozwiązań przenieść na swój grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 19.11.2004 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Wiekszosc budujacych z forum ma swoje stronki...I z reguly podaja adresy w podpisach, albo pojawiaja sie one jako ikonka w ich wypowiedziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anann 19.11.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 piękny dom!! mam pytanie jakiej firmy jest kabina w łazience??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 19.11.2004 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Kabina jest wloskiej firmy Glass Idromassaggio - http://www.glassidromassaggio.it/index.asp?menu=19&menu1=51&menu2=518 - kupiona z ekspozycji za 30% ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiP 22.11.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 ale mi chodzi o takš profesjonalnie wykonanš jak twoja, na twojej stronie sš zdjęcia praktycznie z każdego etapu budowy. natomiast na tych stronach w onecie itp jest zazwyczaj po kilka zdjęć pokazujšcych sam domek i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts