Mikołaj 14 10.05.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jak w temacue zastanawiam się jakie są opinie izolacji poziomej piana Pur?Rozważam zastosowanie takiego rozwiązania na parterze pod ogrzewanie podłogowe . Pierwotnie miał być styropian ale ostatnio odwiedził mnie przedstawiciel pewnej firmy z ofertą na ocieplenie poddasza i wspomniał o izolacji podłogi na parterze i poddszu również pianą . Widziałem kilka filmów na YT jednak nie mogę doszukać sie opini oraz informacji co do grubości jaką się stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj 14 17.05.2015 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 widzę ,ze mozna liczyć na szybka poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 17.05.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) To jest poroniony pomysł, techniczny jak i finansowy.. pianka w takim temacie może buty wiązać EPS'owi oraz XPS'sowi nie dość że po wytrysku pianki, powierzchnia nie będzie równa, to jeszcze zażyczą sobie za usługę, jak za zborze. Pianka która przeniesie choć trochę obciążenia musi kosztować, czyt pianka zamknięto komórkowa, o wytrzymałości równej wybranemu EPS'owi .. a koszt jest wręcz kosmiczny Edytowane 17 Maja 2015 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogi500 18.11.2017 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 A en przedstawiciel powiedział ci ile to ma kosztować? Opinii za dużo nie znajdziesz , bo chyba za dużo osób tego jeszcze nie robiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts