Kroitz 28.05.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Mi na 80m2 w przedwojennej kamienicy, w takim okresie zeszło 2 tony pelletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stasiu 28.05.2015 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 (edytowane) nonsens i Kroitz jakie macie włoskie czy nasze polskie piece, z zwykłym nadmuchem czy DGP , bo Pani pisała że ma zwykły , ale ma mniejszy metraż a ty masz podobny do mojego , jak z awaryjnością/serwisem piecyków. no i ja mam taki brzydki układ mieszkania Edytowane 28 Maja 2015 przez Stasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 29.05.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Polska marka ale włoska produkcja ... Dawniej to były części samochodowe z Włoch ale polska produkcja [ Włochy dzielnica Warszawy ] a teraz "się porobiło" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 29.05.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Jeżeli kupisz piecyk z rozprowadzeniem to salon, pokój sypialny spokojnie ogrzejesz. Z Łazienką i kuchnią może być problem. U mnie MCZ Toba ogrzewał salon, , grawitacyjnie szło do pokoju córek, jedna rura na sypialnie, jedna rura na korytarz. 1. Salon bezpośrednio, więc super, pokój córek powietrze szło z salonu, temp już o 2 stopnie mniejsza. ale dalej fajnie. Rura do sypialni byla za długa i tam było zimniej, no ale to sypialnia. rura na korytarz była zaraz za piecykiem i kuchnia łazienka oraz korytarz były ciepłe. Generalnie byłem zadowolony, a szczególnie z rachunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONA PELLETS 29.10.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Polecamy nasze*kominki*hybrydowe na*pellet*i drewno.*Szczególnie do domów, w których nie ma kotłowni.*Kominki*same się rozpalają i wygaszają, utrzymują stałą temp. W całym domu. Połączenie automatycznego kotła na*pellet*z kominkiem w jednej cenie. Nie ma obawy, że będzie kotłownia w salonie ponieważ ten kominek trzeba odkurzyć raz w miesiącu.* Polecam:http://www.iwonapellets.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 14.06.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Witam! Wszystkim zainteresowanym zakupem kotła na pellet polecam najnowszy produkt marki Viessmann!Automatyczny kocioł Easypell to tanie, niezawodne i efektywne rozwiązanie, które jest idealnie zaprojektowane dla Twojej wygody.Komfort i niezawodność Kocioł Easypell łączączy wysoką wydajność i trwałość z prostotą konstrukcji. Dzięki temu jest niezawodny i bezpieczny oraz pozwala stworzyć prosty i wygodny w obsłudze system centralnego ogrzewania. Zapłon, odpopielanie tacy palnika oraz transport pelletu drzewnego są automatyczne. Elektroniczny regulator kotła z ergonomicznym programowaniem pozwala łatwo uzyskać pożądą temperaturę ogrzewania i ciepłej wody użytkowej. Łatwa instalacja Kocioł Easypell to oszczędne ogrzewanie bez poważnych prac instalacyjnych, a na dodatek nie wymaga dużo miejsca w kotłowni. Kompaktowe wymiary sprawiają, że na instalację wystarczy mniej niż 1 m2 powierzchni użytkowej, a w tym zawarty jest automatyczny pojemnik do przechowywania pelletu. Dzieki temu łatwo można wymienić stary kocioł na paliwo stałe, lub gaz także bez wymiany grzejników czy systemu ogrzewania podłogowego. Easypell działa tak samo, jak kocioł gazowy Pellet, jako paliwo, podawany jest od dołu (podsuwowo) na tacę palnika, przez napędzany silnikiem elektrycznym podajnik ślimakowy. Na tacy palnika następuje spalanie pierwotne. Powstaje przy tym palny gaz, który następnie zostaje wymieszany z tlenem w położonej powyżej tacy rurze ze stali nierdzewnej. Mieszanina gazu spala się w temperaturze ok. 800°C. Gorące spaliny przepływają następnie przez wymiennik ciepła. oddając energię wodzie kotłowej. Część spalin jest następnie zawracana do procesu spalania, a reszta jest odprowadzana przez dmuchawę do komina. Modulacja mocy kotła Easypell w zakresie do 30% mocy znamionowej nie powoduje pogorszenia efektywności kotła. W przypadku braku zapotrzebowania na ciepło kocioł wyłącza się całkowicie. Szczegóły: TUTAJ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 20.09.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam ponownie, chciałem tylko poinformować, że teraz nasz kocioł Easypell można zakupić w promocyjnej cenie! Oferta specjalna za 18 100 PLN! Pozdrawiam i zachęcam do zadawania pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts