blokowiczka 12.05.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Własnie wymieniam sobie meble w kuchni i mam problem bo nie wiem jakiej firmy kupić zlew ( jednokomorowy z ociekaczem, len) żeby jego długi syfon nie przeszkadzał w wyposażeniu szafki w kosze na odpady. wiem że Ikea ma fajnie rozwiązane syfony i do tego cały zestaw koszy pod zlew ale nie kupuję mebli do kuchni w Ikei więc nie będzie pasować, poza tym Ikea nie ma niedrogiego zlewu, który by mi odpowiadał. Jesteście w stanie mi coś podpowiedzieć? Jakiej firmy zlewy mają krótkie syfony?Jak Wy macie rozwiązany ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekwarkocz 12.05.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 U mnie kosz jest po prostu pod syfonem, jest niżej. Nie rozwiązałem tego problemu w żaden sensowny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 12.05.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Nie tylko w Ikei są syfony przesunięte - oglądąłem taki ostatnio bodajże w Castoramie, na Allegro też jakieś widziałem. A tak z innej beczki - te Ikeowe syfony są jakieś nietypowe i nie pasują do "normalnych" zlewów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts