Grafi_ 12.05.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witam Za niedługo muszę zadecydować z czego będziemy robić nadproża. Chciałbym w przyszłości zamontować na wszystkich oknach rolety i według mnie najlepszym rozwiązaniem byłby system integro. Ściany mam z porothermy 25 a ocieplenie będzie w wełny mineralnej 15cm. Tak to chyba powinno wyglądać Jak wykonać nadproża. Myślałem żeby wykorzystać prefabrykaty w kształcie "L" i ustawić ten pierwszy prefabrykat do góry nogami. Co na to eksperci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.05.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Jak wykonać nadproża. Myślałem żeby wykorzystać prefabrykaty w kształcie "L" i ustawić ten pierwszy prefabrykat do góry nogami. Nie wiem po co ten zabieg ale elki mają nośność określoną nogami do dołu. Nie obraca się ich dowolnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macki12 13.05.2015 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts